You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

duanin kabul olmasi

Acemi Üye
duanin kabul olmasi
Cok istedigim ve yillarca bekledigim dualar ettigim olay gerceklesti dediginiz bir an yasadiysaniz anlatabilir misiniz? ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: duanin kabul olmasi
Herhalde böyle anları herkesin vardır ,,,sevincimizin ani parlamasına vesile olan çok güzel sürprizleri vardır çoğu insanın , ortak duaların kabul gördüğü toplumsal sevinçlerimiz de çok mutlu eder insanı ....BİR MİLLİ ZAFER ,BİR MAZLUMUN AYAĞA KALKMASI,BİR ZALİMİN YIKILMASI GİBİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Böbrek ağrısından namaz kılamıyordum. namaz kılmak için ağrının durmasını istedim. Ağrı hemen durdu elh. Ancak sevinemedim zira böyle bir şey istediğim için kendimden utandım.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Çok istediğim birşey için dua ettim Allahu teala kabul etti hamd olsun. Ama cok sonradan pişman oldum keske olmasaydı diye.O zaman anladım ki herşeyin hayırlısını istemek gerekiyormus.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.