Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
dua tavsiyesi
dua tavsiyesi
soylemesı zor ama esınızın hayatında baska bırı olması ıhtımalı olabılır mı?
dahası yetmez maddi sebeplere de sarıl... büyü düşüncesini kafandan at (bu kısım önemli sizi ayıran büyü değil asla değil..zikir gibi bazen kendine telkin et otur derin nefes al). biraz kendini boşver ve akşam (kocan mı bilmiyorum) sevdiği yemekleri koy.... onu mutlaka tanıyosun hayır diyemeyeceği onun nefsinin istediği meşru şeyler yap.... maç izlemeyi mı seviyorsa otur ona imkanı sağla hatta beraber izleyin.. kuruyemişle neyle seviyosa.... en sevdiği yemeği yap.... o arada hayır diyemeyeceği en sevdiği hoşlandığı şeyleri koy neden yapıyorsun derse içimden koptu ben de bilmiyorum de.... onu bi kale gibi gör.... bu kale içten nasıl fethedilir... sinsice yaklaş sezdirme çünkü ona çaktırırsan hep şunu söyler sana ''bi şey var gibi davranıyosun'' gerekirse çocuklarını da kullan bu savaşta ....çocuklar babalarını özlemiş ben ne yapıyım seni sayıklıyorlar de.... çocuklara alttan gaz ver baba bize oyun oyna diye..... zayıf noktalarını kullan eskiden sana söylediği hoş lafları ona karşı sen söyle bu süreci sen yönet ... dahası kadınlığını kullan!!!!! o sen de ne görüp te 4 4 lük yuvayı görüyordu onları uygulayıp uygulamadığına bakıp kendini muhasebe et ....yalnız yatmasına müsade etme bi bahane bul korkuyorum.... işte şimşek çaktı, kabus gördüm ,karabasan bastı. titriyorum ne biliyim rol yap ....ama yapmacık değil sahiden hissetsin (beceremezsen yapma). hastaysan hastalığını kullan..savaşta hile mübahtır... mutfaktan su getir ona ne biliyim bahane olsun ...konuş gir odasına mutlaka sana muhtaç şeyleri vardır ...çamaşırları yıkayacağım senin kirlilerin varsa alayım yıkayım temizleri çekmecende bulabilirsin...o senin düşmanın değil, kocan o, ebu cehil değil ,o şeytan değil ,o da ademoğlu hatalarını unut onun...sakın hatalarını onun suratına tokat gibi vurma ...çocukların için değil sen onu tercih ettin sen onu mutlaka seviyosun böyle yalanları unut çocukların için değil kendin için Allah için tercih ettin ,sen evlenirken onu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 4 lük yuvayı sözle değil davranışlarınla hatırlat ...onun zayıf noktaları var mutlaka yıkılacaktır. hatta onun annesini de kullan çocuklar babaannelerini özlemiş de bahane bul.... senin gözlerine baktığında ne görüyorduysa o halini yakala.... bu olay asla büyü değil asla büyü değil .....
öfkelenip heyecana gelme ....böyle olursa sakin ol ben sakinim de kendine oturuyorsan ayağa kalk ayaktaysan otur git abdest al
ondan sonra derin nefes al ve beş saniye tut sonra 3 nefeste o nefesi bırak ......
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..
Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..
Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;