You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
dua tavsiyesi
Selamın aleyküm arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum 5 aydır çok çaresizim.Eşimle 4 4lük bir evliliğimiz vardı mükemmel çift derler ya öyleydik sonra birdenbire aramız bozuldu bir kaç gün içinde eşim benden aniden uzaklaştı sadece benden de değil namazlarından da.Agresif,suratsız,merhametsiz ve kırıcı bir insan haline dönüştü kimseyi umursamıyor özellikle beni eve sabaha karşı geliyor işyerinde kendine bir meşgale buluyor hep ev arkadaşı gibiyiz hiç bir aile yaşantımız yok ayrı odalarda oturuyoruz ayrı odalarda uyuyooruz acaba diyorum olmaz ya büyü falan mı var üzerimizde eşime böyle söyleyince çıldırıyor illa bi bahane arıyorsun diye hiç. birşey yokmuş gibi davran beni bunaltma diyor davranıyorum daha da uzaklaşıyor gözümün yaşı durmuyor yuvam dağılmaya doğru gidiyor istemiyorum onca hakaret işitsem de(ki ben buna asla izin vermeyen bir karakterdim,ses çıkarmıyorum artık)çocuklarım için sabretmeye çalışıyorum ama tükendim bana yardım edin ne olur dua edin dua önerin soğukluk-ayırma büyüsü varmış gibi geliyor,aylardır internetten araştırıyorum büyü çözme dualarını okuyorum düzelmiyor.Artık ne yapacağımı bilmiyorum bana bir tavsiyede bulunun lütfen şimdiden Allah hepinizden razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: dua tavsiyesi
öyle bişey yapabilecek gibi gelmiyor bana Allahtan korkar ama Rabbim nefsine uydurtmasın.Aramız kötü olsa bunalıp başkasına gitsin dicem ama çok çok iyiydi hep canım cicim o derece birden bire oldu başka birisi olsa benden de okadar tiksiniyorsa boşar kurtulur diye düşünüyorum bilemiyorum ne yapacağımı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
'Ve elgaytu aleyke mehabbetem minni'

Ayeti muhabbet ayeti olarak bilinir.. Allah yardimciniz olsun..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
ismi azam duası enes bin malik ten rivayet edilir. ''allahümme inni eselüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa entel mennanü....bedi(ayın harfiyle) üs semavati vel arda(dad harfiyle z ve d arası okuyuşla) zül celali vel ikram ya hayyü ya gkayyum...'' bu duayı eden bi sahabeyi mescitte okurken gören efendimiz sav bu Allah ın yüce isimleriyle istedi. kim Allahın bu isimleriyle isterse duası kabul olur. buyurdular....ben bu duaları hayatımda 3 yerde çok sıkışmıştım denedim ve faydasını gördüm...hatta secde kulun en yakın hali Allaha sadece secdeye git kendi başına bu duayı et yalvar yakar.. artık orası senin meşrebine ve geleneğine kalmış tarzın (meşru dairede)...

dahası yetmez maddi sebeplere de sarıl... büyü düşüncesini kafandan at (bu kısım önemli sizi ayıran büyü değil asla değil..zikir gibi bazen kendine telkin et otur derin nefes al). biraz kendini boşver ve akşam (kocan mı bilmiyorum) sevdiği yemekleri koy.... onu mutlaka tanıyosun hayır diyemeyeceği onun nefsinin istediği meşru şeyler yap.... maç izlemeyi mı seviyorsa otur ona imkanı sağla hatta beraber izleyin.. kuruyemişle neyle seviyosa.... en sevdiği yemeği yap.... o arada hayır diyemeyeceği en sevdiği hoşlandığı şeyleri koy neden yapıyorsun derse içimden koptu ben de bilmiyorum de.... onu bi kale gibi gör.... bu kale içten nasıl fethedilir... sinsice yaklaş sezdirme çünkü ona çaktırırsan hep şunu söyler sana ''bi şey var gibi davranıyosun'' gerekirse çocuklarını da kullan bu savaşta ....çocuklar babalarını özlemiş ben ne yapıyım seni sayıklıyorlar de.... çocuklara alttan gaz ver baba bize oyun oyna diye..... zayıf noktalarını kullan eskiden sana söylediği hoş lafları ona karşı sen söyle bu süreci sen yönet ... dahası kadınlığını kullan!!!!! o sen de ne görüp te 4 4 lük yuvayı görüyordu onları uygulayıp uygulamadığına bakıp kendini muhasebe et ....yalnız yatmasına müsade etme bi bahane bul korkuyorum.... işte şimşek çaktı, kabus gördüm ,karabasan bastı. titriyorum ne biliyim rol yap ....ama yapmacık değil sahiden hissetsin (beceremezsen yapma). hastaysan hastalığını kullan..savaşta hile mübahtır... mutfaktan su getir ona ne biliyim bahane olsun ...konuş gir odasına mutlaka sana muhtaç şeyleri vardır ...çamaşırları yıkayacağım senin kirlilerin varsa alayım yıkayım temizleri çekmecende bulabilirsin...o senin düşmanın değil, kocan o, ebu cehil değil ,o şeytan değil ,o da ademoğlu hatalarını unut onun...sakın hatalarını onun suratına tokat gibi vurma ...çocukların için değil sen onu tercih ettin sen onu mutlaka seviyosun böyle yalanları unut çocukların için değil kendin için Allah için tercih ettin ,sen evlenirken onu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 4 lük yuvayı sözle değil davranışlarınla hatırlat ...onun zayıf noktaları var mutlaka yıkılacaktır. hatta onun annesini de kullan çocuklar babaannelerini özlemiş de bahane bul.... senin gözlerine baktığında ne görüyorduysa o halini yakala.... bu olay asla büyü değil asla büyü değil .....

öfkelenip heyecana gelme ....böyle olursa sakin ol ben sakinim de kendine oturuyorsan ayağa kalk ayaktaysan otur git abdest al
ondan sonra derin nefes al ve beş saniye tut sonra 3 nefeste o nefesi bırak ......
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
çok güzel yazmışsınız Allah razı olsun dediklerinizi innın hergün uyguluyorum hergün salatasından tatlısına en güzel yemekleri yapıyorum yemeğe gelmeye tenezzül bile etmiyor iş ile ilgili bi bahane buluyor yatma konusunda da her türlü bahneyi buluyorum zorla yatıyor yatağın ucuna düşecek gibi anlamıyorum yanlışlıkla elim eline değse sinirleniyor o noktadayız bana karşı o kadar merhametsiz ki çocukları da önemsemiyor artık çaresizim çıkmazdayım yuvam yıkılacak diye korkuyorum ama sevgisiz de nereye kadar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-02-2014, Saat:05:38 PM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.