You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

dua müminin miracıdır

dua müminin miracıdır

General
RE: dua müminin miracıdır
Rabbim! bahşettiğin sınırsız özellikleri bilmekteki yetersizliğimle cahilliğimi, hakikatimi hakkıyla yaşamaktaki ve varlığın hakkını vermekteki yetersizliğimle zalimliğimi itiraf ediyorum...
ne ilmim seni bilmeye/görmeye yeter, ne amelim sana ermeye..
senin lütfun/yardımın olmazsa, sana ulaş(tır)an yolda yürümek kolaylaşmazsa hüsrana uğrayanlardan olurum...
o yüzden adaletine değil Rahmetine/Merhametine sığınıyorum,
beni nefsimin eline bırakma, beşeriyet yükümü hafiflet, Resulullah (aleyhisselam)' ı herşeyden çok sevmeyi, bildirdiklerini hazmetmeyi, ahlakıyla, ilmiyle hallenmeyi nasip et, halife insan olma şuurunu taşıyabilecek kemâle/selamete eriştir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Nef, "Buğday berekettir çocuklar, bizim buralarda hikmet ehlinin karnını mutmain eden de bulgurdur" … Lokmalar helal olmazsa zihin de gönül de rahat vermez insana ama lokmalar helal ise sıkıntı dokunmaz o insana bilir ki alınan da hayırdır verilmeyen de ... Rabbim, zihnimizden ve gönlümüzden razı olamayacağın düşünce ve hisleri uzak tut ; lokmalarımızı mebrur ve mübarek lokmalar kıl... Amin kere amin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bediüzzaman'ın da dediği gibi en yüksek makam Kur'anındır kimse o makama yetişemez. Kur'an okumak Kelamullaha yani Allah'ın konuşmasına muhatap olmaktır.
Allah bizi Kur'andan ayırmasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Rabbim!
beni engellerden uzak tut.
beni yakınlığının düşüncelerinden alıkoyan engellerden....''

.
ibni arabi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.