You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dua İle İlgili SORU

Dua İle İlgili SORU

Ah Teslimiyet..!
RE: Dua İle İlgili SORU
hep aynı konular, aynı tartışma..
bi adım yol alınamadı...

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
ademden bu yana tartışılacak bir konu bu tevhid ve şirk mücadelesi. peygamberler bunun için testerelerle ikiye biçildi, Allah rasulü bunun için taşlandı ve eziyet gördü. İsa as bu yüzden kaçmak zorunda kaldı.
birilerinin ölçüsü Allahın kitabı ve sahih sünnet olmayınca x şeyhlerin kitaplarındaki sözleri hadis diye aktarırlarsa ya da tevessül ile ilgili verileri çarpıtıp Allahtan başkasından yardım dilemekte bunun gibidir dedikleri sürece itham hep devam eder.
Allah subhanehu ve teala kendisinden başkasından yardım dileyenlere ''Allah ile beraber başka bir ilah mı?'' yönlendirmesi yaparken hala tartışılıyorsa demekki birilerinin şeyhlerine olan hüsnü zannı Allah'ın birliğine gölge düşürecek noktaya gelmişse konuşacak bir şeyde kalmıyor acıkçası.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hani anlamatana davul zurna az demişler ya
O yüzden sus reyyan.
Anlayana laf söylenir çünkü
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Reyyan ben umuma hitap ederek konuşuyorum sen niye üzerine alınıyorsun. gülücük Benim ithamım Allahtan başkasından medet isteyenleredir, Allaha şirk koşan kimseleredir. Sen Allahtan başkasından yardım dileyen kimselerden olamazsın en fazla yüz suyu el suyu diye dua edersin ki ben ona şirk demedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.