You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DUA İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR SORU

Yeni Üye
Ben hep dua ediyorum rabbime ve namazda kılıyorum ama bu aralar içimde öyle bir his varki kesinlikle olacakmış gibi yani sanki olacakmışım gibi ve artık dualarım da şöyle olmaya başladı olduktan sonra şunları şunları rabbim senini çin yapacağım.Peki bunun anlamı nedir olması için daha 7 yıl var ve sanki Allah kabul etmiş kesinlikle olacaksın demiş gibi hissediyorum sizce bu nedir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: DUA İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR SORU
duanın kabul olma şartlarından biri de kabul olmaz diye düşünmemektir

ne olmak istiyorsun doktor öğretmen filan mı
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: DUA İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR SORU
En hızlı duaların kabulü ile ilgili örneklerden bir taneside nefse muhalefet etmektir,fakir aciz yolda kalan kalbi kırılan hüzünlü insanlar nefsinize kötü görünür onlara Allah için maddi manevi yardımda bulunup duaları almak nefse muhaif olur buda dualarınızın kabulü için fırsat olabilir,bu örnektir bu konuda yazılacak çok örnekler vardır,sayfalar yetmez...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.