You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DUA EDERKEN VÜCUDUM AĞRIYOR...

Acemi Üye
Selamunaleykum arkadaslar
ben uzun zamandır kapsamlı bı sekılde dua etmıyordum.etsem de yuzeysel oluyordu.son bır haftadır Rabbımın ıznıyle gunumun cogunu dua ve zıkırle gecırıyorum.ben uzun suredır de depresıfım.depresyona karsı etkılı uzun etkılı bır dua buldum.ozellıkle onu okuduktan sonra vucudumun bırcok yerınde agrı ve sancılar oluyor,halsızlıkler oluyor.sızce bunun sebebı nedır,tesekkur edıyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: DUA EDERKEN VÜCUDUM AĞRIYOR...
eğer okuduğun dualar bidat ve içinde şirk olan dualar ise şeytanlaşmış bir varlık rahatsız ediyor, olabilir seni... ama yok okuduğun dualarda şirk yok ise ve bidat bir unsur da barındırmıyorsa onları okumaya devam et... ne kadar rahatsız olsanda devam et... ama bana bu mücmel, okuduğun duayı paylaşır mısın...
fiziksel rahatsızlık içinde hadislerden bir dua paylaştım tedavinizle beraber onu okuyabilirsiniz...
aleykumusselam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-04-2013, Saat:10:50 PM, Düzenleyen: kalemşör.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.