You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
dua
ben evli degilim okul fılan derken hıc evlenmeyıde dusunmedım sımdı sormak ıstedıgım konunun sebebı acaba nasıl bırıyle evlenırım den cıktı. sımdı Allah katında zaman kavramı yok bıldıgımız üzere bızım ıcın var olan zamanın basından sonuna kadar hakımıdır. ben sımdı 23 yasına geldım ve evlenmem gerektını dusunuyorum ve bunun ıcın Allah a dua edıyorum sımdı benım evlecem kişininde 23 yasında oldugunu dusunelım ben le aynı evrede ama kaderde benım kımle evlencegım belli. ben duamda dıyorumkı Allah ım evlcemkısı senın rızandan baska bısey dusunmesın temiz fılan cogaltırız vb sımdı ben dua yı yaparken bu kişi zaten 23 yasında yanı hayatının belli bi kısmını yasadıgını farz edelım benım ettıgim dua bu kısının gecmısıyle alakalı ama ALLAH benım 23 yasında bu dua edıcegımı bılıyodu ben daha kendım bu dua yı edıcegımı bılmeden Allah bu duayı kabul edıp [ALLAH GÜCÜ HERŞEYE YETER TABİ ONDAN SUPHEM YOK] o kişiyi muhafaza edermı 15 ile 23 yas arasındakı yasantısında. İNŞALLAH ANLATA BILMİŞİMDİR
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.