You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Don Kişot oruç tutar, hapı 'TRT' yutar (!) tasası da cumhuriyeti bozar

((Meksikalı))
Al sana “TRT” orucu, bozdur bozdur harca!

Feride: Sayın cehalet tellalı, İftar BOMBASINI erken attınız bu kadar milletin vebalini kuponla Türkçe Kuran-ı Kerim dağıtarak mı ödeyeceksiniz ?

Cehalet Tellalı: Yo yo yo teravihten çıkan ilk 20 kişiye bedava abonelik hediye edeceğiz. Allah tirajımızı kabul etsin!

Feride: Hımm peki çok mu çizgi film izliyorsunuz?

Cehalet tellalı: Gazete satmayınca boş vaktimiz çok oluyor o sırada bütün ekip TRT’deki oruçlu çizgi filmlere dalıyor ben de DALDIM kaldım.

Feride: Peki bu çizgi film kahramanı Arthur’un orucu sizi niye BOZDU onu anlamadım? Bunu haber yaptınız Arthur cumaya gitseydi çocukların ahlakı adına dava mı açacaktınız? Keloğlanın annesi Haşema giyip dereye girseydi kılınız kıpırdamayacaktı buna eminim. Ya da size göre bu Arthur’un orucunu Nasrettin Hoca tutmalıydı. Ama bizim gariban Arthur oruç tutamaz niye? Çocukların psikolojisi oruçlarından önce bozulur diye öyle mi? Niye çünkü yıllardır babaannenizle seyrettiğiniz TRT, yüce devlet kanalı, çocuklara oruç yerine balık tutturmalıydı, size göre RED KID misvak kullanamaz daltonlara selamunaleyküm diyemez, size göre Polyanna dedesinden imanın şartını öğrenemez, size göre Notre Damın Kambur kahramanı Quasimodo, Hz. Eyüb’ün şükrünü ve sabrını gördükten sonra kendi kamburu için tanrıya şükredemez, size göre Pamuk Prenses meclise örtüyle giremez yedi cücelere “Şu kadına haddini bildirin diyen adamlar”dan daha dev bir onura sahip olduklarını anlatamaz. Size göre Alaattin’in Sihirli Lambası ülkenin geleceği için bir dakikalık laikliği kurtarma eyleminde yanmalı çıkan CİNSE sizin yaptığınız gibi inandıklarımızı bu tür haberlerle ÇARPITMALI.

Orda dur! Çizgi Film kahramanlarının dini de sizin tekelinizde olacak değil ya, gerçeğimizi ikiye bölüp duruyorsunuz zaten bırakın hayal dünyamızın kralı da biz olalım diyordu feride. Peki çocuklar ne yapsın pek düşünceli insan! Ülkelerinin huzurunu bozan günlükleri okuyarak, derinlerdeki SİNSİ FİLMLERİ seyr ederek aaa! Adlı şaşkınlık vitaminini yutarak, büst tepen Gülsüm adlı ineğin yasaklı sütünü içmeyerek nereye kadar büyüsünler! Ya ben kardeşlerime sizin ÇİZGİ FİLMLERİNİZİ (!) izleme yasağı koyarsam buna ne diyeceksiniz ?
Cehalet Tellalı: Arthur’un günahlarına kefaret oluruz inşallah . Ne diyelim feride! Bu arada şu caminin imamına söylesen de hutbe arasında bizim gazetenin reklamını yapsa!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Don Kişot oruç tutar, hapı 'TRT' yutar (!) tasası da cumhuriyeti bozar
ıııııııı okudum ama çok uykum var gözlerimiz gafletten uyanırsa birgün hepsine dur! diyeceğiz biiznillah en azından oturupta dizi izleyenlerden değilim o yüzden kendimi bazen ayrı tutmuyor değilim ukalalıkmı yaptım ne uykum varBig Grin dostumm eyvallah yola devam..:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.