You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
Domates yemek
Hocam slamlar domates kafir midir?kesince içinden hac işareti çıkıyor diye kafir olduğunu söylüyorlar doğrumu.kaç gündür domates yiyemiyorum vesvese midir hocam.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Domates yemek
Merhaba;

İlk kez böyle bişey duyuyorum şahsen gülücük Yiyebilirsiniz rahatlıkla böyle birşey yok vesvese bile sayılamayacak bir durum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Hz. Adem (a.s.), domates yediği için cennetten kovulmuş adı altında bir iddiadır.
domatesi bile dış görünüşüne göre yargılayan, boş vakti bol insan zırvası.
meyvenin sebzenin içinde üstünde Allah yazınca müslüman, haç işareti çıkınca gavur olarak nitelendirmek ne acıdır. onların sadece meyve ve sebze olduklarını unutacak kadar ne yiyip, ne içiyorlar bu arap dünyası anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu. İşin özü bildiğim kadarıyla bu söylentilerin hepsi vesvese ve saçmalıktan ibarettir. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
[Resim: domates_allah_yaziyor_haymana2.jpg]

bunda da Allah yazıyor o halde bunu da yiyemeyiz.ne yiyeceğimizi şaşırdık yahu gülücük
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allahim sen bizi hidayete erdir ! Hidayete erdirdikten sonra kalplerimizi saptirma.
Sen bize Ahirette ve dünyada iyi hal nasip eyle. .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
:D
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.