You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Doktorlar şoke oldu

Doktorlar şoke oldu

LoadinG....*
Doktorlar şoke oldu
[Resim: 110220090217005302810.jpg]
Çinli doktorlar ikiz bebeklerden birininin durumu karşısında şaşkına döndü

İkizlerden biri normal doğarken diğeri kalbi midesinde dünyaya geldi.

Doktorlar bebeğin en fazla bir hafta yaşayacağını söyledi. Ama o hayata tutunarak doktorları bile şoke etti. Ailesi ise yaşam mücadelesi veren bebeklerini kurtarmak için para bulmaya çalışıyor.

Çin'de ikiz doğuran bir annenin bebeklerinden biri normal doğarken, diğeri kalbi midesinin üst kısmında dünyaya geldi. Doktorlar bebeğin en fazla bir hafta yaşayacağını belirtti ama minik yavru hayata tutununca taburcu edilerek evine gönderildi.

AMELİYAT İÇİN 40 BİN DOLAR LAZIM

Bebeğin babası 36 yaşındaki Lee Chen, 40 bin dolar tutan ameliyat parasını bulmak için kara kara düşünüyor. Chen bu parayı bulabilirse, küçük yavrusun hemen ameliyat ederek, kalbini olması gereken yere, gögsüne taktıracak.

Midesinde kalbinin küt küt attığını duyduğunu belirten baba Lee Chen, bebeğin karnı üzerinde uyumaması için sürekli dikkat ettiklerini söyledi. Lee, "Bebeğin karnı üzerinde uyuyarak kalbinin durmasından korkuyoruz" dedi.

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
RE: Doktorlar şoke oldu
Bende şoke oldumicon allahım neler yaratıyorsun çok ilginç allah yardımcıları olsun inşaallah kalbi yuvasına döner midenin üstünde kalp insanı hayrete düşürüyor.
Ama bazı insanların manevi olarak kalbleri midelerin üstünde gibi en azından ben öyle hissediyorum.

wesselam..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
ilginc miş saol silwer
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
icon bismillah
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.