You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Doğunun otantik takıları-hint takıları

Doğunun otantik takıları-hint takıları

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: Doğunun otantik takıları-hint takıları
Ayyyyyy altını zaten sewmem bunları da gördümya artıkkk altının yanından geçmemTongueTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Yaşadı sanırımkahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: Doğunun otantik takıları-hint takıları
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayyyyyy altını zaten sewmem bunları da gördümya artıkkk altının yanından geçmemTongueTongue

alkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben seviyorum hem ben bunlar yatırım olarak alırım geri dönüşüm içinTongueTongue
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Doğunun otantik takıları-hint takıları
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben seviyorum hem ben bunlar yatırım olarak alırım geri dönüşüm içinTongueTongue

Çok akıllı bir insansın sevinç ablacım alkışSmile
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.