You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Doğuda çocuk olmak hiçde kolay değil..

[Resim: resm1lh8.jpg]
YİNE AĞLIYOR
YILDIZ BAKIŞLI ÇOCUKLAR
HAYATTAN VAZGEÇMİŞCESİNE
SANKİ YILLARIN TÜM YÜKÜ ÜZERLERİNDE

[Resim: resm2uf9.jpg]
EMEK VERECEKSİN YARINLARIN İÇİN
ALIN TERİN İLE VARACAKSIN ULAŞMAK İSTEDİĞİN YERE
HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEYİP
ZULÜM EDENE BAŞ KALDIRACAKSIN…!
DÖRT ELLE SARILACAKSIN EMEĞİNE
OKUYACAKSIN…
İNSANI, İNSANLIĞI ÖĞRENECEKSİN
BİLECEKSİN, SENİ BENİ…VE GEÇMİŞİNİ…

[Resim: resm3vi2.jpg]
YA SEN NE OLACAKSIN ÇOCUK?
-ASTRONOT OLACAĞIM…
-NİÇİN?
CEVAP MANİDARDIR OLDUKÇA;
-YILDIZLARA ULAŞACAĞIM…
-NE OLACAK YILDIZLARA ULAŞINCA?
-EN PARLAKLARINI TOPLAYIP, ANNEME VERECEĞİM…

[Resim: resm4hp7.jpg]
KAPATALIM PENCEREYİ
PARÇALANMIŞ BEDENLERİ
YOKLUKLARI,YIKINTILARI
YIKINTILAR ARASINDAN SIZAN GÖZYAŞLARINI
UMARSIZCA EĞLENEBİLEN PARAZİTLERİ
GÖRMEYE DAYANAMIYORUM ANNE…

[Resim: resm6xq5.jpg]
BAKMAYIN GÜLDÜKLERİNE ONLARIN…
FOTOĞRAFI ÇEKEN ABİLERİ SÖYLEMİŞ
GÜLÜN DİYE…

[Resim: resm7xr7.jpg]
ÇOCUK SEN MAVİLERDE BİR GELECEKSİN
SEN ADIN GİBİ HIRÇIN…
ADIN GİBİ SONSUZSUN…
ADIN DENİZ’MİYDİ SENİN
ONUN GİBİ BAKIYORSUN DA…
KADERİN DE ONUN GİBİ DEĞİL Mİ ?

Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!

A$k Doqu$tan Kısmét İ$i!
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
RE: Doğuda çocuk olmak hiçde kolay değil..
İşçi olmak köylü olmak gibisi var mı be..

Bizim halimiz onların hallerinden daha da acınılası bir durum..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
o halde olmalarına rağmen bizden mutlular
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
Cvp: RE: Doğuda çocuk olmak hiçde kolay değil..
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşçi olmak köylü olmak gibisi var mı be..

Bizim halimiz onların hallerinden daha da acınılası bir durum..

katılıyorum
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
BAK ŞİMDİ KÖYÜME GİDESİM GELDİSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: Doğuda çocuk olmak hiçde kolay değil..
Basit konusmalar görüyorum. bir dogu insanı olarak, bir KÜRD OLarak.
eşitsizligi yaşıyoruz. burda okula servisle gidilirken orda cile cekiyoruz.. sonra diyorlar pkk var.. gene dua edin pkk var gelip gelip burda özendikleri yaşamdakilerin kafasını koparmıyorlar..
Kitabımız Kuran İlim kokuyor.. Kaç müslüman günde acip okuyor.. okuyanda işte öyle okuyor.. manasına kafa yoruyormuyuz..?... MÜSLÜMAN-ÜLKÜCÜ... !
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
ah be reis seni bi anlayabilsem...avatardaki resme rağman...bunları söylüyorsun ya...çelişki mi desem...helal olsun mu desem...karar veremedim doğrusu...Allah selamet versin
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ben ordaki halkın düşüncesini, söylemişem.. cünki o halkın icersindeyim.. o halktanım..
ama Milliyetci bir Ülkücüyüm. ASLIM TÜRKÜM.. ASLIM KÜRD.. TÜRKÜRD Aynı aslında..
aralarında fark yok siyahlık beyazlık konusma farkı yok.
sıcaktan kararan insanlar.
cahillikten, ana dili diye gösterilen insanlar.
hic 10 tane türkce varmı..?
ama 10 tane kürdce var..
cünki gercek dil degil, aslında kürd diye birşey yok. ama aslımız kürd diye geciyor.
Herkez Müslüman-Türk. ayrım olmus kayrım olmus kürddü oydu buydu diye ayrılmıs, cevrilmiş. bi bakış acısına bakarsan bilinci bir doguluyla. anlarsın
Kitabımız Kuran
Peygamberimiz HZ.MUHAMMED
ALLAHIMIZ TEK..
Herşeyimiz aynı..
daha neyin ayrımı olabilir ki... ama dogu bilinlense yumruk gibi sıkılsak yumruk gibi sıkabilsek bu ülke balyoz gibi kodugunu devirir.

ve bunlar siyasi oyunlar gercekten biri cıkıp deseki...
"neyin kavgasını yapıyoruz.. hepimiz S.A.V'Nın yolundayız.. herkez bir "
TürKürd, kavgasi kalmayacak.. en azından dagda yaşamıyanlar icin bi sevgi duymayacaklar. malum başa..
Kitabımız Kuran İlim kokuyor.. Kaç müslüman günde acip okuyor.. okuyanda işte öyle okuyor.. manasına kafa yoruyormuyuz..?... MÜSLÜMAN-ÜLKÜCÜ... !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben ordaki halkın düşüncesini, söylemişem.. cünki o halkın icersindeyim.. o halktanım..
ama Milliyetci bir Ülkücüyüm. ASLIM TÜRKÜM.. ASLIM KÜRD.. TÜRKÜRD Aynı aslında..
aralarında fark yok siyahlık beyazlık konusma farkı yok.
sıcaktan kararan insanlar.
cahillikten, ana dili diye gösterilen insanlar.
hic 10 tane türkce varmı..?
ama 10 tane kürdce var..
cünki gercek dil degil, aslında kürd diye birşey yok. ama aslımız kürd diye geciyor.
Herkez Müslüman-Türk. ayrım olmus kayrım olmus kürddü oydu buydu diye ayrılmıs, cevrilmiş. bi bakış acısına bakarsan bilinci bir doguluyla. anlarsın
Kitabımız Kuran
Peygamberimiz HZ.MUHAMMED
ALLAHIMIZ TEK..
Herşeyimiz aynı..
daha neyin ayrımı olabilir ki... ama dogu bilinlense yumruk gibi sıkılsak yumruk gibi sıkabilsek bu ülke balyoz gibi kodugunu devirir.

ve bunlar siyasi oyunlar gercekten biri cıkıp deseki...
"neyin kavgasını yapıyoruz.. hepimiz S.A.V'Nın yolundayız.. herkez bir "
TürKürd, kavgasi kalmayacak.. en azından dagda yaşamıyanlar icin bi sevgi duymayacaklar. malum başa..

bu ne yaman çelişkidir daha dün sen demiyormuydun

diyarbakırda planlar var

kürdistanı kurucaz şimdi ne oldu?

valla onu bunu anlamam doğunun halkı hepsi demiyorum kimisi o pkk destek çıkmasaydı burda barınamazdı onlar...

heee istedikleri yaşam diyosun gelip burdaki kafaları koparmadıklarına dua edin diyosun

onların buraya gelip kafa koparmaları sıkar hemde çok sıkar

böyle laf salatalarınada gelemem

böyle bir konuyuda neye çevirdik

valla bende doğu çocoğuyum karadenizin doğusu yazları bir ay gidiyorum kokluyorum orayı ne diyosun sen...zorlukları yokmu tabikide var ama güzellkleride çok fazla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ben gercekleri konustum. kurucaz diye bir terim kullanmadım kuruluyor, kurulmus gibi resmiyette olma diye ima ettim.
sen diyorsun ki burda gelip kafa kesmek sıkar.. nası sıkar..? adamın yarası varsa kafasınıda keser. kafasını bicer. halk yardım etmeseydi diyorsun. sen olsan etmezmiydin.
marmara bölgesini hep türk eyle.. ama ülkenin adı türkiye degilde kürdistan olsun veya başka bişe olsun. sende cahilsin okumamışın bişe bilmiyorsun. bilemiyorsun.
sana diyorlar ki " halkını sömürüyorlar. bizi eziyorlar bizi vuruyorlar " buna karşı koymamız gerekir dediklerinde sende onlar gibi olmıcak mısın..
ben baştakileri savunmuyorum. it başlarını savunmuyorum ben oranın halkını savunuyorum seviyorum..

"valla bende doğu çocoğuyum karadenizin doğusu yazları bir ay gidiyorum kokluyorum orayı ne diyosun sen...zorlukları yokmu tabikide var ama güzellkleride çok fazla "

öyle sacma bir konusmusun ki.. sen oraya gittiginde ölüm korkusu ile baskıyla mı yaşıyorsun. yoksa ailen veya ordaki sevdiklerini görmek icin mi gidiosun sen bahara gidiyorsun ordaki halk ölmeye gidiyor madem KURAN'I Kerim ile ic icesin..
okuyorsun talebelerin var.
sen nasıl ima edebilirsin ki ordaki zorlukları kötü kullanıyorlar diye
Kitabımızda yazıyor mu türk,kürd ayrımı diye birşey.?
Müslüman Olan herkez, S.a.v'nın ümmetindedir.

"MÜSLÜMANIM... MÜSLAMANIM.. DEMEK YETMEZ KARDEŞİM.. MÜSLAMANCA , MÜSLÜMANCA YAŞIYABİLİYORMUYUZ..." !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.