You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
dogru olan nedir?
selamun aleykum gercekten bu mesaji yazarken dogrunun ne oldugunu veya olmasi gerekeni allahimin izniyle ogrenmek istiyorum hocam ben 1 yil once biine farkli duygular hissettim onu gercekten cok sevdim ama bu kisiye sevdigimi pek belli etmedim arada bir bakisiyorduk ama gozumu hemen kaciriyordum ben alti ay sonra bu kisiyi gordugum yerden ayrildim ve 3 ay sonrasinda bir kizla gordum ama simdi o kizdan ayrldigini biliyorum ama bu kisiyi hic unutamadim namaz kilarken hep dua ediyorum unutmak icin ama unutamiyorum gercekten duygularimi soykemek istiyorum o kisiye ama iste bir erkege sevdigini soylemenin gunah ve dinimizce uygun olmadigini dusundugum icin soyluyemiyorum ama unutamiyorumda napacagami bilmiyorum nasil dua edecegimi yardim ederseniz cok sevinirim dogrunun ne olfugunu ogrenmek istiyorum selametle...!
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
RE: dogru olan nedir?
sen hakkında hayırlısını iste kardeşim gülücük
baksana sen diyorsun bi kızla beraberdi ayrıldı diye..
senle oluncada ayrılmayacağı ne malum..
sevginin temelleri islamiyete imana muhabbete dayanmadığı sürece o saraylar her nekadar aşk sözleriyle ilgiyle alakayla süslenip inşa edilse bilse bir bakmışın ansızın tarumar olmuş.. temeli sağlam olmayan binanın yıkılması tez olur..

Unutma.
Hiçbir acı bâki değildir.
Üflersin geçer.
Bazılarına biraz daha çok üflemen gerekir, hepsi bu.

sen sen ol senin için hayırlı olanını iste.. gönlüne ferahlık nasibine Rabbimin sevdiği bir kulu iste.. naçizane sana bir abi tavsiyesi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-12-2014, Saat:11:41 PM, Düzenleyen: fenafillah.
.
Açıkçası eğer başında onu bir bayanla gördüm demeseydin, sana şu tavsiyede bulunacaktım, madem böyle bir durum var ve niyet bir heyecan yaşamak değilde "evlilik olayı" ise içinde bu durumu daha fazla dallandırıp budaklandırmamak adına kendisine uygun bir şekilde ilet.ancak etkilendiğin şey ne idi işin bu kısmıda var tabi..huyu mu suyu mu, efendiliği mi yoksa kaşı gözü mü?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
sagolun tsvsiyeleriniz icin ama 20yasindayim ve evlilik olup olmayacagi konusunda dusunmedim ama o kisi olmasini isterdim ama dedigim gibi hic konusmadigim icin huyunu bilmiyorum goruntusu olsa gerek beni o kisiye baglayan unutamiyorumda ama nasil acilacagimida bilmiyorum.allahm hayirlisi neysr onu verir insallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
çok çok tesekkur ederim Allah razi olsun hadislere ve ayetlere cani gonulden inanarak unutmaya calisicam gercekten ask insanji kor ediyor Allahimin izniyle unuturum insallah suan icimde kalan birseyler var cok uzgunum ama Allahim ne emretmisse oyle yasamak gerek...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
dogru sagolun ama o benim neler cektigimi bilmiyor ben onu gormeden yasadim ve onun haberi bile yok keske. .duygularimi.anlatmanin bir yolu veya unutmak bu kadar kolay olsa..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bir zaman geçiyor insanlar geriye dönüp yaptıklarını ne çocukça şeylermiş diye hatırlıyor

ne kadar az çocukluk yaparsak o kadar az pişman oluruz işte gülücük

Ben sizdeki haramlardan sakınma duygusunun ağır basacağını görüyorum mesajlarınızdan

Sabredin ,çünkü...

Bakara 153:...İnnallâhe meas sâbirîn (Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir )
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bunun yüzünden canınızı sıkmayın ,bir zaman sonra belki bu durumunuzu hatırlayıp gülersiniz .Zamana bırakın unutmam lazım diye kendinizide zorlamayın ,ki zaten bir süre sonra kendiliğinden unutulur.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.