You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Diyafram Nefesi ile İlgili Sorum.

General
Bismillah her hayrın başıdır. Ben de onunla başlıyorum. Ve Selamün aleyküm öncelikle. Evet başlıkta da belirtmiş olduğum gibi "DİYAFRAM NEFESİ" ile ilgili sorum şu. Bu kardeşiniz ney icraa etmeye başlayalı 2 aya yaklaşıyor. Ve bu icraalardan sonra esere geçmiş buluyorum. Gel gelelim "DİYAFRAM NEFESİMİ KULLANAMADIĞIMDAN ÖTÜRÜ" dizek diye tabir ettiğimiz bölümlerde çok fazla zorlanıyorum ve nefesim yetmiyor. Soruma gelince... İnternette onca zaman kafa patlatmama rağmen doğru düzgün bir egzersiz bulabilmiş değilim. Ondan ötürü dedim acaba içerinizde bu eğitimi (DİYAFRAM NEFESİ) almış olan ya da şan veya nefes eğitmenliği yapıyor olan ya da bu konuda bilgisi olan bir tanıdığı olan var ise bana yardımcı olabilir mi? Bu kadar gülücük

Not: Yazmayı özlemişim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-05-2015, Saat:07:01 PM, Düzenleyen: seyranî.
Profesör
RE: Diyafram Nefesi ile İlgili Sorum.
Okulda biraz ogretmisti hoca
Ama teknik olarak cok bilmem
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bilmediğim bir konu..umarım yardımcı olan çıkar....

bu arada neden ortalıklarda görünmediğin belli oldu gülücük peki ney çalmayı öğreten kişiler bu sorununa cevap veremiyormu ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Veremiyor mu çok güzel bir soru abla. VERMİYORLAR! Kaç kişiye sordum kimi seneler önce yaptım bilmiyorum diyo kimide sadece içinden fatiha oku yeter gibi saçma sapan şeyler diyo.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.