You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
dişi peri
> >>>> 60'li yaslarindaki evli bir cift evliliklerinin 35inci yilini >sakin, >>>>romantik bir restoranda kutlamaktadirlar. Aniden önlerinde zarif >ve >>>>güzel bir peri belirir ve sunu söyler:> >>>>> >>>>-Bu kadar uzun bir süre örnek bir cift olmaniz ve hep birbirinize >sadik >>>>kalmaniz nedeniyle birer dileginizi yerine getirecegim.> >>>>> >>>> -Ah, ben sevgili kocamla tüm dünyayi görebilecegimiz uzun bir > >>>>seyahat yapabilmek istiyorum,> >>>>> >>>> demis kadin, sevgi dolu gözleriyle kocasina bakarak.> >>>>> >>>> Peri sihirli degnegini sallamis ve gerekli tüm ucus, gemi, otel, >yemek >>>>ve eglenceleri iceren voucher'lar kadinin eline gelivermis.> >>>>> >>>> Sira kendisine gelince adam biraz düsünmüs ve:> >>>>> >>>> -Evet, demis,tüm bunlar harika ve cok romantik. Ama böyle bir firsat > >>>>insanin ömrü boyunca sadece bir kez eline gecer ve artik ömrümüzün > >>>>sonuna yaklastik. Kusura bakma hayatim, ama benim dilegim benden 30 >yas >>>>daha genc bir karim olmasi.> >>>>> >>>> Kadin ve peri oldukca büyük bir hayal kirikligi icine düsseler >de, >>>>dilegin yerine getirilmesi gereklidir. Bunun üzerine peri >degnegiyle bir >>>>daire cizer ve...> >>>>> >>>> Adam 92 yasina geliveriiiiirr !!> >>>>> >>>>Bu hikayenin ana fikri: Erkekler zeki olabilirler; amaaaa unutmamali >ki,> >>>>> >>>>

periler dişidir.:-) :-)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: dişi peri
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kahkahakahkahakahkahakahkaha

iyi güldüm hee bunun başka bir versiyonunu biliyodum
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: dişi peri
kahkahakahkahakahkahakarizm
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.