You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Diş beyazlatıcılara dikkat!

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ESTETİK Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Demircioğlu, diş beyazlatıcı ürünlerin dikkatli seçilmesi gerektiğini söyledi.
Derneğin Antalya’da düzenlediği konferansa konuşmacı olarak katılan Dr. Arzu Demircioğlu, market ve eczanelerde satılan diş beyazlatma ürünlerinin hidrojen peroksit içerdiğini belirterek, “Bu ürünleri kullananlar bilmeden diş ve diş etlerine çamaşır suyu sürmüş oluyor. Diş etlerine sızma, diş dökülmesine yol açabilecek süreci başlatabilir. Ayrıca bu ürünler diş minesine de çok zararlı” dedi.
Dr. Demircioğlu uzun süre beyazlatıcı ürünler kullanan bir hastasının başından geçenleri anlattı:
“Hastamda yoğun bir diş hassasiyeti başlamıştı. Nefes alırken bile dişlerine temas eden hava nedeniyle rahatsız oluyordu. Hatta vücudunda herhangi bir yere dokunulduğunda bile bunu dişinde hissediyordu. Hastam uzun süreli florid tedavisi sonucunda eski haline dönebilidi. Ama bu süreç hem uzun sürdü ve hem de masraflı oldu.”
evet bunu dikkate alın..beyza değil sağlıklı diş isteyin bi de
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.