You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Direksiyon sınavında şok!

Cezalı Üye
[Resim: 897375_detay.jpg?1385313718]

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bugün yapılan ve ehliyet almak isteyen sürücü adaylarının katıldığı direksiyon sınavı sırasında, içerisinde sürücü adayı ve sınav görevlisinin olduğu bir otomobil, yanmaya başladı.

İçerisindekilerin yaralanmadan dışarı çıktığı araç, kullanılmaz hale geldi. Ehliyet almak isteyen sürücü adaylarının, Gırnavas Mahallesi Baraj Yolu üzerindeki uygulamalı direksiyon sınavında, seyir halindeki bir aracın alev alarak yanması paniğe yol açtı. Sürücü adayı Sümeya Göktaş'ın kullandığı 47 NK 596 plakalı otomobil, içerisinde kurs yetkilisi Mehmet Zeki Demir ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 2 denetmenin bulunduğu araç, hareket halindeyken belirlenemeyen nedenle alev aldı. Alev alan otomobilin içerisinde bulunan 4 kişi, yara almadan dışar çıkarken; çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Aracın iç ve motor kısmı tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın ve şube müdürlüri, olay bölgesine gelerek görevlilerden bilgi aldı. İçerisinde sürücü adayı, kurs yetkilisi ve görevlilerinin bulunduğu araçta çıkan yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Direksiyon sınavında şok!
benim ilk girdiğim direksiyon sınavı geldi aklıma
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
seninki ufak kazaydı baksana buna..
sen ehliyeti aldın mı ya gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-11-2013, Saat:08:42 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
General
evet :D ikinci sınavda kazasız belasız geçtim gülücük)) ilkinde kazaya sebebiyet ten kaybettiydim
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Ekseriyetle bayanlar sıkıntı yaşıyorlar...ben ehliyet alırken bi bayan direğe vurmuştu arabayı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o da fazla kullanmadıkları için heyecandan ve tevahhuştan kaynaklanıyor gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Bilmiyorum o kadarını hocam...benimde hiç arabaya merakım yoktur...ilk sürüşümü hatta ehliyet kursunda yaptım diyebilirim ama bayanlar çok heyecanlı oluyor gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-11-2013, Saat:09:20 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Cezalı Üye
çoğu öyle gerçekten...ama bu devirde bayanın ehliyet alması bence elzem...annemde ehliyet aldı benim...ben okuyordum kardeşimde öyle...yavaş yavaş yaşları ilerliyor...bir şey olsa Allah korusun yani şart bence...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.