You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Diplomalı eşekler

((Meksikalı))
RE: Diplomalı eşekler
bilgi ancak insana bir katkısı oluyorsa değerlidir yoksa yükten başka bir şey değildir ben üniversitelerdede bulmuyorum çok fazla suç elbette eleştirilecek yönleri vardır eğitimlerinin ama ben birşey öğrenmek istiyorsam zaten önce ihtiyaç duymalım öğrenmeye ki o bilgi benim ihtiyacımı karşılasın şimdi insanlar sadece diplomayı bir kartvizit gibi kullanıyorlar o yüzden herkeste bir diploma sevdasıdır gidiyor işte o niyet üzerine okudukları ve insanların gözündede diplomayla bir konum sahibi olabildikleri için bilgi ve onunla oluşturulması gereken şahsiyet diplomanın gölgesinde kaldığı için okumak anlamını kaybediyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
elbette...

Okumak isteyen bilgili olmak isteyen zaten her türlü yapar. Okul bi araç...İstemedikten sonra. Kafaya yerleştrmedikten sonra 10 üniversite oku kaç yazar ? elinde sadece diploma olur ama bilgi sıfır kafan bomboş (:
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bir aslan miyav dedi
minik fare kukredi
fareden korktu kedi
kedi pirr ucuverdi

yalan mi dolan mi
yoksa inanmadin mi

ah haia ho hi ha hi a

olur mu hiç üç kulak
dön de aynaya bak hey
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
hemen hemen herkesin okuma kaabiliyeti vardır mesele anlamaktır anlamak için okumaktır eşek benzetmeside 12 den vurmak bence çünkü hayvandan bile aşağı olma gibi bir durum dahi var hatta necis tabiri var Kuran da değilmi ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

[/quote]

:D:D benim lügat parçalamam değilde siz komiksiniz ..Şunu okudum bunu okudum onu yaptım önlisanstı yükseklisanstı şuydu buydu. Yaptığınız yorumlardan ne derece bir bilgiye sahip olduğunuz belli Wink Siz şimdi bu yorumla cevapmı vermiş oldunuz bana kahkaha Gocunmakta haklısınız her yeriniz yara :D

[/quote]

Forumda bir yazım var:
KUR'ANI ANLAMA METODU ÜZERİNE...

Okudun mu...Anlayabildin mi..???

ANLAŞILIYOR..

ANLAMA NEDİR..?
Bi konuyu,bi şeyi nasıl anlarız diye bir yazı yazmam gerek...
anlayabilirseniz...tabii...

Ama yazacağım...gülme

Bir kez gönül yıktın ise , Bu kıldığın namaz değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Ne o yoksa güzel bi paylaşımmı yaptınız ? Smile
Boşuna kafa yormuşsunuz anlayıp anlamamam konusunda :D Anlamam için okumam gerek dimi ? (: Okumadan anlamamı beklemeniz saçma değilmi ? Anlama konusunda yazı yazmanız çok iyi olacaktır. Size katkısı olacaktır Wink En azından yazılarınları anlatıldığı gibi anlarsınız, sizin anlamak istediğiniz gibi değil Wink :D

Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.