You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dinle Kafayı Yedim Cok Korkuyorum

Yeni Üye
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin sorunum cok büyük korkuyorum 1 aydır sürekli namazlar kıldım sürekli Allahıma dualar ettim yalvardım herşey cok güzel gidiyordu herşey cok iyiydi ama ne olduysa herşey 2 gün önce oldu içimden sürekli Allaha küfür ediyormuşum gibime geliyor hisslerim öyle oluyor ağzımdan Allahüme Salli düşmüyor dillerimde ilahi şarkılar düşmüyor sürekli Eüzü Billahime geçiyor ama Beynim sürekli Allaha kötü söz söylüyor gibime geliyor 2 gündür bitkisel hayattaymışım gibi yaşıyorum hiç öyle olmazdı bende ne olduysa 2 gün önce oldu hiç geçmeyecek diye cok korkuyorum ALLAHA Nasıl o küfürleri söylerim diyorum ramazandan dolayımı oldu bilmiyorum ama Allah rızası için yardım edin bana nolur cok dua ediyorum namaz kılarken ama geçmiyor nolur yardım edin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Dinle Kafayı Yedim Cok Korkuyorum
isteyerek böyle bişey yapmadığını zaten belirtmişsin , kafanı takma , zaten ben böyle bişey söylemiyorum de ve üstüne düşme , din ile yeni ilgilenmeye başlayanlarda bu tür şeyler olabiliyor , bunu görebiliyoruz , üstüne düşme ve ilgilenme geçer diye düşünüyorum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aminn...
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
meyve veren agac taslanır arkadasım gülücük dınle ısı olmayan ıle seytanın ne ısı olur kı;zaten dınle ısı olmayanı kendı yoluna sokmus sokacagı kadar. onun ugrası sen ve senın gıbı olanlar ıledır.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.