You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dinimiz Hristiyanlar Tarafından çok Merak Ediliyor

General
Siteye yeni üye olanlar xoox abimiz , onun gibiler .. Bunlar örnek tabiki abicim yanlış anlama kötü bişey söylemiyorum amacım dinimizin merak konusu olması eee buda farkımız olsa gerek gülücük siz ne düşünüyosunuz ? Gerçekten öyle değilmi ? Ben hristiyan katolik filan diyolar 20 yaşında evli bi bayan olarak olgunluktan bahsediyorum olgunluk gerçi yaşla alakası yoktur ama .. Hiç merakta olmadım acaba katolik ne demek nasıl bişey demedim merak etmedim yani bunnun sebebini de hiç bilmiyorum sitede konuşuluyor katolik kitabı vs.. Hiç merak etmiyorum fark ettiyseniz o konularda da hiç mesajım yok anlamadığım için de yorum yazmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum gülücükumarım yanlış anlaşılmamışımdır .. Bu konuyu açmadaki amacım dinimizin ne kadar güzel olduğu ve herkes tarafından merak uyandırdığıdır .. Yorumlarınızı fikirlerinizi merak edyorum gülücük teşekkürler şimdiden gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
RE: Dinimiz Hristiyanlar Tarafından çok Merak Ediliyor
Ben Kimsenin Merak Ettiğini Düşünmüyorum..Merak Ettikleri İçinde Gelmiyorlar Buraya..İyi Niyetli Olduklarinada Kesinlikle İnanmıyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Yanlış düşünüyorsun alegria

Kalpler Allah ın Elindedir
Unutma hz. Ömer peygamber Efendimiz i öldürmeye giderken müslüman oldu

Allah hz. Musa yi firavuna gönderirken yumuşak olmasını emretti.

Bizim görevimiz besyuzbin seferde olsa anlatmak ogretmek
Dışlamak değil
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Samimi bulmayanlar olabilir bu doğaldır bu düşüncelerini de belirtebilirler.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.