You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dini yalanlayanı gördün mü?

Forumcu
MA'UN süresi

1- Dini yalanlayanı gördün mü?

2- İşte o, öksüzü iter, kakar.

3- Yoksulu doyurmaya önayak olmaz.

VAY NAMAZ KILANLARIN HALİNE

Bu temel gerçeğin ardından O'nun uygulamalı bir şeklini koymaktadır:

4- Vay, o namaz kılanların haline ki;

5- Onlar kıldıkları namazdan gafildirler.

6- Onlar gösteriş yaparlar.

7- En ufak bir yardımı esirgerler.

ve Allah c.c ye şu cevabı veriyorum:

dini yalanlayanları inşallah gördüm.

1-kapitalizm le idare eden senin şeriatını beğenmeyen başbakan ve bakanları gördüm .

2-senin Kur'an da verdiğin kanunları beğenmeyen yani dinini beğenmeyen kafalarına heva ve heveslerine göre kanun yapan millet veillerini gördüm.

3-hem sana namaz kılan hemde kapitalizm için vekiller seçen ,seçilen vekillerin putun ilke ve inkilaplarına namus ve şerefleriyle bağlı olan

senin dinine göre hareket etmeyip,işe başlarken Allahım seni ağızlarına

almayan bu vekilleri seçen seçmen dinini yalanlıyor.

4-Allahım seni tefekkür etmesi gerekirken seninde böyle emretmene rağmen senin yerine şeyhini rabıta ederek dinini yalanladıklarını gördüm.

5-iki yüzlülükle senin dinini yalanlayanlar gibi tek yüzlü açıkça ayetlerini yalanlayanları da gördüm.

inşallah gördüklerimden hatırladıklarımı yazdım
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Dini yalanlayanı gördün mü?
bu yazdıklarını ve yazdıklarından fazlasını bende gördüm malesef...tşkLeer
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
La/tahzeN kardeşim

Allah c.c senden ve ümmetten razı olsun.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
evet bunları gördük görmekteyiz ve kıyamet kopana kaar da göreceğiz..
benim anlamadığım şeyse, ya da yanlış mı anlıyorum bilmiyorum..
bu ülke zaten islam şeriatiyle yönetilmiyor. başa geçen insandan ne bekliyorsunuz ki? adam herkese dağılın ulan ben vazgeçtim şeriatle yönetecem mi desin? şeriatle yönetmek isteyen kişiler, varsa tabi, kendini geliştirir bir strateji belirler zamanı gelince de atılır meydana dağılın ulan der. zaten laik bir ülkede yaşıyoruz. birileri tayyip erdoğanı çok eleştiriyor mesela. adam geldi, birşeyler yaptımı yaptı. ya götürdü yedi içti orasını ben bilemem açıkçası hiç de ilgilenmiyorum. o yemese başkası yiyecek. siz de başa gelseniz siz de yiyeceksiniz. para herkesi değiştiriyor işte. bir zamanlar samimi imanı ile allahın yardımıyla bir yerlere gelenler şimdi allahı tanıumıyor da... inşallah bir gün bir istisna çıkar da bize ezber bozdurur.
diyeceğim şu, erdoğanı eleştirdiğiniz kadar baykalı eceviti evreni falanı filanı da eleştirmeniz gerek, sizin hesabınıza göre. eleştirmiyorsanız o halde bir yerlerde bir sorun var demektir, samimiyetsizlik var demektir.
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
adeta tam olarak bu baco :D on numara
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
:D :D onu yapabiliyorsan beş tane on tane kullan baco, emin ol herkes böyle yapar :D :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
gelmeyeceğine göre sorun yok baco :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.