You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Dini paylaşım
Merhaba arkadaşlar bu aralar vesvese artınca sıkıntılarda gelince her şeyi kontrol ediyorum günah falan sanıyorum o yüzden bu da kafama takıldı söyleyeyim dedim ben internette facebook da mesela gördüğüm birşeyi paylaşmam hiçbir defa paylaşmadım dini bir yazı gördüm adam ne güzel paylaşmış dinini seviyor dedim aklımdan kendi kendime şeytan da dedi vesveseyle sen paylaşmadın gibisinden bende ben dini şey başka şey paylaşmam çıkar yapıyorlar millet dalga geçiyor dedim şimdi bu biraz hatta baya komik gelecek size ama k.bakmayın işte kafa biraz gidik bu aralar bir günahtır başka birşeydir etmiş miyimdir acaba?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Dini paylaşım
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.