You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dini Kanallar Açık Saç Sorunu ??

Acemi Üye
Açık Saç Haram Olmasına Rağmen Dini Kanallarda Dizilerde Tv Programlarında Hep Açık Saçlı Bayanlar Var Bunun Mantığı Nedir Aklım Almıyor.Ayrıca Hep Yok Panax Yok Efendim Bir Alana Bir Bedava Gibi Alışveriş Sistemine Nasıl İzin Veriliyor.Birde Bunları Dini Kanallar Destekleyince Hepten Sinirlerim Bozuluyor..Lütfen Mantıklı Bir Açıklama Yapar Mısınız??Kizgin
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Dini Kanallar Açık Saç Sorunu ??
Ben bu kadar katı olunmamalı diye düşünüyorum, misal kanal 7'de başörtülü olmayan pek çok haber veya program spikerinin daha sonra kapandığını gördük. Güzel durumlarada sebep olabiliyor çoğukez..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-12-2013, Saat:10:36 AM, Düzenleyen: Mihman.
Acemi Üye
Tamam da ben bu programları izliyim mi izlemeyeyim mi şimdi ..Ama haram değil mi Açık Saçlı bayan niye çalışıyor çalışmasın..Ee ben şimdi o kapanana kadar onu izleyeceğim haram işleyeceğim sonra kapanacak ne anladık ki.Yani Günahını ben mi çekecem hem sadece haber sunarken değil mesela samanyolu tv de diziler var dini içerikli ama kızların saçları açık ..Pantolon giyenler var kısa etek giyeni de var ..o zaman hiç izlememem mi gerekiyor....?*mesela birde görüyorum alimler hocalar programlara davet ediliyorlar ve önünde örtüsüsüne dikkat etmeyen insanlar var o hoca nasıl o bayanın suratına bakabiliyor??nasıl gözlerine bakabiliyor.1.bakış onun 2.si şeytanın değil mi?? bu ne rahatlık..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
arkadaşım kapalı olunca izlemek helal mi oluyor gülücük hani haram-helal çizgisi açıklık veya kapalılığa göre midir ? gülücük kapalı bir bayan helal bir biçimde tv'de izlenebilir diyorsunuz öyle mi ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hayır izlenebilir demiyorum ..işte onlarada anlama veremiyorum diyorum ..mesela necla nazır da şimdi kağalı bir kanalda program yapıor onu da izlememiz lazım ama ..işte soruyorum yani bu kanallarda bile neden izin veriliyor..derslerine sohbetlerine baktığımız zaman herşey en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor ..yani sonuç olarak her ikisine de anlam veremiyorum ..dediğin doğru tabi kapalı olunca izlemek helal olmuyor ama soruyorum yani hani en azından bir alim niye gidiyor böyle programlara konuk oluyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
bu konuda ayrıntılı bilgi verecek arkadaşlar mevcut forumda.. Umarım başlığını görür ve hepimizi aydınlatırlar gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben Daha Yeniyim biliyorsunuz ..Ayrıntılı bilgi verecek arkadaşları tanıtırsanız ..Bide ona göre soruyu sorarız.ya da başlığı görmelerini nasıl sağlarız.. gülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.