You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dini ayet söylemek

Yeni Üye
Dini ayet söylemek
Merhabalar yeni üyeyim ifade Konuya nasıl girsem ben şuan 21 yaşındayım.İlk kuranın Türkçesini 18 yaşımda okudum ve kendimi çok müthiş bir dindar insan olarak sınıflandıramam hatta belki dindarım da diyemem ama kuranı okumayı seviyorum bana huzur veriyor ve rahatlatıyor.Sevdiğim bir yakınıma kuranda geçen bir ayetten bahsettim ve nasıl desem belki ben yanlış ifade ettim bilmiyorum ama olay bir şekilde sen sanki çok mu dindarsın bana bir şey söylemen için ilk önce dinini uygula gibisinden bu tarz şeyler duydum.İnsanlara dini tavsiye vermemeli miyiz?yada ben en iyisi hiç dini konu açmamalımıyım bir olay durumunda herhangi bir ayetle bağlantı kurup bu fikrimi söylememeli miyim?bu farkında olmadan insanlara itici mi geliyor yanlış mı anlaşılıyorum?Şimdiden görüşleriniz için sağolun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Dini ayet söylemek
hoşgeldin öncelikle...
bildiğin konularda elbetteki anlatacaksın...
insanların eleştirilerinden, baskılarından, sen kendine bak demelerinden çekinmemelisin...
kendini sürekli geliştir ve anlattığın şeyleri hayatında uygulamaya çalış...
hem etkili olursun,hemde eleştirileri azaltmış olursun...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Dini ayet söylemek
Sağolun cevaplar için benim kendimi geliştirmem lazım ve de galiba herkese anlatmamam lazım bazı şeyleri kendimde geliştirmeden,sonuçta her koyun kendi bacağından asılacak ben ne kadar sevgiden ona bu tarz bir şey anlatsam da yanlış anlaşılıyorum ve sonuç büyük br kavgayla bitiyor neyse buraya iç dökmek de güzel oldu sağolungülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.