You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dinden çikan kişinin tevbesini becerememesi

Acemi Üye
Biri dinden çıksa fakat sonra o dinden cıkaran şeyi (fikrini,fiilini) değiştirse ve bir daha yapmasa o kişi dine tekrar geri döner mi?Tevbe etmeyi beceremezse
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Dinden çikan kişinin tevbesini becerememesi
Beyin yakan soruların var kardeşim.
Bence bir psikologa görünmende fayda var.
Bu kadar evhama ne gerek var.

Olmamış şeyleri sormanın anlamı yok ki.
Eğer gerçekten İslam'ı öğrenmek istiyorsan bir ilmihal kitabı al oku.
Başka bir şeye gerek yok.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Çok fazla merak ediyorum böyle şeyleri fakat kitap alıp okumaya beni nefsim engelliyor. Çok fazla soru sormam konusunda sürekli aklıma değişik sorular geliyor ve bende burada soruyorum çünkü internette bulamıyorum. Zaten psikologa gorundum iyisin dedi bir ilaç verdi eğer takıntıysa geçsin diye daha geçmedi açıkçası.Teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Nefsin kitap okumak istemiyor fakat bir şeyler merak ediyorsa onu karşına oturt konuş, bu iş böyle olmaz de.
Kitap okuyarak öğrenmenin çok daha kolay olduğunu anlat ikna et onu.
Her gün iki sayfa okumanın buraya beyin yakan sorular sormaktan daha doğru olduğunu, daha eğitici olduğunu anlat ona.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.