You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

dindarlık numarası yapılıyor...

General
Türkiye Dindarlaşmıyor bu kesinlikle doğru, sadece dindarlık numarası yapılıyor...
1. Yeni Kuşaklar dine ilgisini kaybetti
2. Eşçinseller ramazanda yürüyüş yapabiliyor
3. Evlilik öncesi flörtlerde çok ciddi artış var
4. Gençler arasında cinsel ilişki daha fazla
5. Doğa üstü güçlere inanma
6. Alevilik ve Sünnilik belirleyici kimlik değil
7. Erkek ve Kadın daha fazla vücut hatlarını gösteriyor
8. Dinin prestijinde ciddi artış var
9. Medya gittiğinde daha az muhafazakar
10.Referanslar dinden değil
11.Yeni nesiller bambaşka

volkan erit
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: dindarlık numarası yapılıyor...
Zaten tek amaçta o değil mi? İnsanların ahlakını almak ahlak ı olmayan insan her şeyi yapar. Şu cinsellik meselesi iyice fazlalaştı çok vahim bir durum ama bizim yöneticilerimize baksana neyse..
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Kelime-i şehadet getiren, namaz kılan, oruç tutan, zekat veremeyen ve hacca gidemeyen biri olarak kendimi dindar olarak tanımlayamam.

Çünkü bu saydıklarım zaten farz. Ekstradan yaptıklarımın sayısı fazla olsa o zaman belki dindarım diyebilirdim.

Teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
insanı degerlerin kaybettirilmesi ahlaksızlıgın ihyasızlıgın edebsizligin oldugu bir ortam yaratmak içinden ellerinden geleni yapıorlar...bizim ülkemizde ne yazık ki bu ortamlar için hazır ve hevesli...

çok azık bizlere...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hm misal;
Muhafazakarlık iddiasında bulunan pek çok bayan kendini ifşa etmekten geri kalmıyor.Ama aslında o çok dindar !!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.