You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Dindar Nesil!
eleştirilen özellikler basit şeyler değil, ufak hatalar olsa hüsnü zan edilip görmezden gelinir fakat zihniyet haline dönüşmüş çarpıklıklar varsa bunun karşısında durup zalime de mazluma da yardım etme gayesiyle zalimi uyarmak gerekir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Dindar Nesil!
kardeş bu adamı seven yerden okursan sadece sıkıntı çıkar, bu adamın peygamber olmadığını mutlak doğru olmadığını biliyorsan bi eleştirenleri de dinleyeceksin. herkes için bu geçerlidir. bugün sözde islama destek veriyor deniyor da ırakta müslümanların öldürülmesine destek çıkan zat da bu idi. afganistanda hala kafirlerin safında türk askeri var. bunlardan daha önemlisi Allahın indirdiği hükümlerle hükmetmeyip şeriatı bırakıp laik, demokratik bir şekilde hükmetmek insanı kafir yapar. Malum ki Erdoğan hem kendi ülkesini böyle yönetti, hem de Mısırda İhvan iktidara geldiği dönemlerde oradaki ziyaretinde "Laiklikle yönetin" tavsiyesi veriyor. Biz bu adamı nasıl savunalım? En büyük zulüm şirktir, bundan sonra da Türkiyede millete yaptıklarını unutmuş değiliz.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.