You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Administrator
Diline Sahip ÇIK!

[Resim: oooosi.jpg]

ATASÖZLERİMİZİN Tİ'YE ALINMASINDAN TUTUN DA,SUBLİMİNAL MESAJLARA KADAR PEKÇOK KONUDA ELEŞTİRİLEN TÜRK MALI (İsminde de gizli bir anlam yüklüdür) HAKKINDA SİZ NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?

Duyarlı biri olrak Rtük'e şikayet etmenizi uygun görüyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Diline Sahip ÇIK!
izliyorum, gülüyorum, geçiyorum gülücük...
Buna sıra gelene kadar rütüğün kapatması gereken çok dizi var.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
taha abi türk malından kasıt nedir içerik olarak isim olarak nedir.alakası yok türk kültürümü dersin oda yok..bi bakayım dedim..orda dizideki çocuk kız kardeşine bacım diyor kızda gerici ne olacak diyor.Türk kelimesi kaldırıp Mallar olsa daha ii olcak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-06-2010, Saat:07:33 PM, Düzenleyen: Sükut.
Profesör
degıl mı ama suhım...basta askı memnu..gercı bıhter var orda ama olsun,mılletımın huzuru ıcın ondan bıle vagecebılırımTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
ya komedi dizisi bunlar.. bunların halka bir etkisi yok..
Bi ara selin mi ne vardı avrupa yakasında oha çüş diyodu habire...
Dilimizi kurtaralım diye ayaklandı millet.. Şimdi unutuldu gitti o. ne yani güldük geçtik, ne oldu...
Asıl önemli olan dilin değil ahlakın bozulması...
Ahlakı düzgün olanın dilide düzgün olur dinide..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-06-2010, Saat:07:39 PM, Düzenleyen: sühim.
Administrator
böyle aşkı-ı memnu-yaprak dökümü(bi türlü dökülmedi tabigülücük ) bu tip diziler Türk insanın genini değiştirmek amaçlı hazırlanmış arkadaşlar....Ne alaka diyebilirsiniz bi araştırın bakalım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
arkadaşlar duydunuzmu bilmem 25. kare denilen bir olay var. yani insan saniyede 24 kare algılıyor 25. kareyi ise beyniniz algılıyor 25. kareye sığdırılan şey ne ise o sizin bilinç altınıza yerleşiyor ama filmde o kare sizin göremeyeceğiniz kadar hızlı geçiyor ancak yavaşlattığınızda görebiliyorsunuz. günümüzde filmlerde ve dizilerde olan bir durum. ablamın kursunda öğrencilere izletilen bir videoda türk malında da böyle bir durum olduğu gösterilmiş salonda duran bir vazoda yazan birşey varmış galiba ben o videoyu bulamadım sizlerde bu durumu internetten araştırın derim. bununla ilgili abd de araştırma bile yapılmış. rusyada 25. kareye coca cola iç yazısı konulduktan sonra cola satışlarının arttığı görülmüş ve rusyada tv ler bunu başka kanal izleme şeklinde uygulayınca devlet buna karşı mücadele başlatmış dikkat edelim lütfen yavaş yavaş alıştırıyorlar bizi böyle şeylere gülelim eğlenelim derken farkında olmadan bu durumlara alışıyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.