You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dikkat Edin Namaz Kılarken

♥ Sagop´AşK`oLera ♥
Dikkat edin namaz kılarken
Nerede fitnelik var gelir aklınıza
Nerede borç var gelir aklına
Neden hiç Yaradan olmadan olmuyor

Neden namazda aklına geliyor borç
Neden öfkeni kinini namazda Allaha söylüyorsun
Bir kez olsun ben Allaha sığındım
Sana güvendim sana geldim Yarabbi dedinmi?

Namaz kalıpla değil, kalple kılınır
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-01-2011, Saat:10:28 PM, Düzenleyen: 20Erva.
EgeninKizi
RE: Dikkat Edin Namaz Kılarken
Allah im bizi Seytanin serrinden vesveselerinden kötülüklerinden korusun !!!!!!!!!!!!!!!!!!
GELIN NAMAZ KILALIM
HAKKIN HUZURUNA VARALIM
RABBIMIZE EL ACIP
YALVARALIMMMMMMMMMM!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Dikkat Edin Namaz Kılarken
Pratik yapmayla ve çalışmayla olan bir şey. Sonunda o dediklerini düşünmeden de yapabilenler çok ama zaman alıyor.
Bunu yapmak için gecenin sessiz zamanında ve kafa boşken denemekte fayda var. Nasıl olduğu çözüldüğü zaman gün içinde de aynı ruh halini yakalamaya gayret edip o vakti tutturduğun zaman, aynı şekilde oluyor.
Sonra ezan okunduğunda o ruh halinde değilsen bile o ruh haline geçmeyi öğreniyorsun. -nasıl bir şey olduğunu öğrendiğin için-.
Öyle işte. çalışmayla ve motivasyonla alakalı bir konu.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.