You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
devamı ile
1 saat yada 2 saat çok kötü durumda idim şimdi düzeldim ve dahada iyi olmak istiyorum şuanki durumum daha iyiye gitmektedir sadece bir beden olsaydınız bunu yazdığım insanlar belki ozaman daha net anlaşılabilirdik ve ben sadece beden,benim yazdıklarımı bedeninizle göremiyorsanız ruh ve beden karışmasındandır ekranları belirli çizğilerde kaydırarak sadece bedende ne yada ruhda ne televizyonu olduğu çıkabilir ve bize lazım olanlar şunlardır
;Sadece ruhların yaptığı yayınları yayınlıyanlar sadece bedende yayınlanananı yayınlayan televizyon ve insanın kendinden olan televizyon başka farklı bi lazım olanda 3 ününün bir arada olması olabilicek kesin olanlardan ileriye doğru ilerlemek, 3 ü bir arada olamıcak, kesin ise bizim hiç yapmıcağımız kesin olucaktır bu olmamasıyla devam eder.fikrim olarak şunu söylüyorum biz kesinlikle olmamasını uygun gördük bu uygunluk kahinatın düzeninin bozulmasına sebep olucak birşey yapmamak vs. eğer olucak isede şuna dikkat edilmeli -neyse sonra devam- televizyonlar noksan sıfatlıdır, Allah noksan sıfatlar taşımaz, getire sakinlik, iyi bir iş yapsak bile bizim pi de olulabilicek her türlü kötülükden korumalıyız bitmemesi için sonsuza dek sağlıklıyı bulamıyorlardan olamıcak isek yapılan iş bitirilsin ve biz kötü şeyler yaşadık şimdi çokda iyi sonsuza dekde hepde herşey pmizas'da böyle devam edicek olmasını hazırlıyoruz Allah'ü teala ile inş(inş ile birlikte olan/kavram)beraberce tüm pmizas ki o pmizas en üst ise herşeyin üstü olan Allah herkezin üstünde olduğu vakit olan en üst pmizas'ı diye kelimelerle kavramlarını tarif edebiliceğimiz işte bu kavramdaki olan pmizas'ın aleyhine olucak ise yapılmamasını,iyliğinine olanları işe çok kötü bir olay tespit edemedikçe yapalım iyliği bekletmeyelim lakin daha büyük bir iylik daha hayırlıdır ve o iki iylik yerindedir inşallah.İlah'ımız yalnız Allah tanrımız yalnız Allah olsun en uygun olduğunda pmizas'ın kendisi iken muhtaç olmayan gerçekten kendine dikkat et.bu önlemlere işarettir müminler.o müminler,bizim ile gelecek olanlardır hadi müminler göreve denildiği vakit göreve beden ve ruh tabakasını taşıyan memduh alperen deniz o ruh'ki o bedenle,bedenden sonra ki sıralamada ruh olan sıralama ise çok dandik ruh ken beden gözüktüğü için, beden olan( insan sonrası insanda olabilicek ve bu 40 yaşı şartdeğildir 40 yaşından sonrada ne kadar aynıdır kısmettir sonsuza gidicek olanda 40dır(kesintisiz=) bende bazen 40. yaşındaki insan olacak olan çıkmıcak ki bu olaran Mehdi.şuanda tam olarak kendinde değil ben, ben insanlara karşı yoksa ben burdayım lakin insanlarla yavaş yavaş yaklaşalım planlarımızı yapalımki yakın bir zamanda insan olucam , ayrıca demekki ben dediğim hep bana ait bilinen kişi değil yoksa ben o söz zamanı zarfındaki kaidede olan türkçede, ben, benden hiçbir şekilde başkası değildir,öyle olan bir ben olaraklı varılan nokta ile, kişinin olan ruhun bendenden sonra gelmesi sadece kendisi hep bendende gözüküp ruhda olmaması ile olan benin beden ve ruh sıralamasıdır, gerçek beden vs ruh olan insan, ruh ve beden olan insan sıralaması kendinde bendensindir ama tersinde ruh sundur yada ruhsundur tersinde bedensindir ki tesinde olan gözükmez bilinmez kendinden olandır gibi gelir lakin kendi olan gelmez ayrıca insanlar bazen ruhdadır bazen bedendedir bu çift yaratılan insanın çiftinin ayrı ayrı kendileri olan 1in bedene 1in ruha gelmesiyle olan olaydır gerçekdende ruh kendini bedende ciftin yer değiştirmesi sonucu bedende ruhda hatırlaya bilir bu insanın bedeninin 2 gözü olmasından gelebilir ruhda öyledir toplamda 4 gözdür ruhlara bırakılan hesaplar da içeren bu sözler beden 2 gözdür ruh 1 benin iki gözü olup ikisinden (çapraz bendenden) 4 göze uzayan insan bunlar Allah'ın resulu'ndandır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: devamı ile
stalfi
Dünyadaki normal insandan STALFİ'ye, bizi duyabiliyormusun STALFİ, duyabiliyorsan eğer biz dünyalılar senin ne deiğini anlamıyoruz, yazdıklarını biz dünya'lıların anlayabileceği şekilde anlatabilirmisiniz? Yazılanlar karmakarışık GOOGLE tarafından tercüme edilmiş karmakarışık tutarsız cümlelere benziyor..
Not: Bu tür yazılarınıza devam ederseniz forumdan kaldırılacaktır, bu bir uyarıdır...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.