You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Deniz Feneri Neden Söndürülmek isteniyor ?

Deniz Feneri Neden Söndürülmek isteniyor ?

Acemi Üye
RE: Deniz Feneri Neden Söndürülmek isteniyor ?
.paranın oldugu her yerde yanlış şeyler yapacak insanlar olabilir. bunu bütün kuruma yuklemek büyük yanlışlık. bende bunun bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. tamda ramazan başlangınına getirilmesi ve her gün sunulması bence bilinçli yapılıyor. insanımızın bu kurumlara yardım yapmamaları isteniyor.toplumda ihtiyaçları gideren kurumların iş yapamamaları isteniyor düşüncesindeyim. bu haberlerle bütün yardım kuruluşları iş yapamaz hale getirilmeye çalışılıyor.

bende deniz fenerleri söndürülmesin diyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ben ateş olmayan yerden bu kadar duman çıkmaz diyorum sonuçta onlarında şeytanları var kimisi suçunu kabul etti
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bence deniz feneri için bir haksızlık yapılıyor. ama denizfenerininde suçu yok değil... eğer kendi kutumlar kendi isimleri ile bir yerlerde bir şeyler açmışlarsa bunu kendilerininde takip etmeleri gerekirdi... neden almayanyadaki denizfenerini bağımsız bıraktılar ve kendi istekleri doğrultusunda hareket etmelerine izin verdiler... bence yanlışları buradan başlıyor....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yardımlaşmanın ve merhametin doruğa ulaştığı bu ayda bu iddiaların ortya atılması düşündürücü!
bi kurumu topyekün suçlamak olur şey değil deniz feneri nezdinde diğer yardım kuruluşlarıda büyük yara aldı -sultan süleymanada kalmadı dünya- diye bi söz var halk arasında onlarada kalmıyacak...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.