You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
Denediler Olmadı
Tablo ortada, Suriye İslami direnişini yenemediler, yenemeyecekler. Fetih inananların olacak!
Esed denedi olmadı!
Esed + Hizbullah denedi olmadı.
Esed + Hizbullah + İran denedi olmadı.
Esed + Hizbullah + İran + Iraklı şii milisler denedi olmadı.
Esed + Hizbullah + İran + Iraklı şii milisler + Afganistanlı şii milisler denedi olmadı.
Esed + Hizbullah + İran + Iraklı şii milisler + Afganistanlı şii milisler + ABD (Koalisyon) denedi olmadı.
Şimdi ise Esed + Hizbullah + İran + Iraklı şii milisler + Afganistanlı şii milisler + ABD(Koalisyon) + Rusya deniyor.

Ancak iman edenler, salih amellerde bulunanlar ve Allah'ı çokça zikredenler ile zulme uğratıldıktan sonra zafer kazananlar (veya öçlerini alanlar) başka. Zulmetmekte olanlar, nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında bileceklerdir. (Şuara-227)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Denediler Olmadı
Müslümanlardan bahsediyorum ışıd ve öso hariç Suriye'deki bütün İslami gruplardan bahsediyorum ABD ve Avrupa'nın Rusya'nın bütün dünyanın terörist dediği kardeşlerimden bahsediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Denediler Olmadı
Savaş'ın ilk aylarından bugüne hatta şu saate kadar Suriye'yi takip ederim öso yu araştırmanı isterim kim kurmuş Suriye halkına faydası ne kimlerle organizeli kim tarafında. Korunuyor kimler tarafından eğitiliyor vs vs içlerindeki ganimetci cetelerden bahsediyorum bile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.