Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Deccalin Hipnozundan Kurtulmalıyız Kardeşler!
Deccalin Hipnozundan Kurtulmalıyız Kardeşler!
demek ben biraz daha hipnoz olmaya devam edecekmişim.
dönüşte okuyacam ama.
saçma bir düşünce ama olsun, merak ettim.
Mehdi işte kendi nefsine karşı ayaklanıp şeytanın esaretini kırabiliyorsan, sen kendi mehdin oldun. kendini kurtardın, sen mehdisin.
En zorunu hayal edin, tam bir ateist ortamın içindesiniz, ama inançlısınız, etrafta da ortam namında her şey var. İşte sen o ortamda ibadetini yapmaya kalkarsan, sana engel olmaya kalkan birileri mutlaka çıkar. Bunlar zalimlerdir. Ancak, eğer zorla buna engel olmak isterlerse, işte o kişi deccalleşmiştir. Ne yapıcaksın o zaman? Mehdi olucaksın. Ama, adamın kafasını keserek değil elbette.
Doğru yanıtları vererek. Neden ve nasıl ibadet etmen gerektiğinin teorisini ortaya koyacaksın, o ortamdakilere bunu ispatlıyacaksın. Bunu yapabiliyor musun? Senden ala Mehdi yoktur.
Ben kendime Ne diyorum ? Eğer karşımdaki çok güçlüyse, "en güçlü olsa firavun olur, Musa ol ya Allame". tanıdıklarıma da bunu tavsiye ediyorum. aynen böyle.
Mehdi kim? Babanın oğlu mu? Sana ne faydası var?
Sen sen... Sensin kendine faydalı olan. Kıyamet günü birinin öbürünün ameli sana yazılmayacak Kişi babasını unutacak Mehdinin seni hatırlayacağına senedin mi var.
Boşversene Mehdiymiş deccalmiş. Gelsin mehdiliğini külahıma anlatsın . Ben ne mehdiler gördüm ki bi tanesi bile zırnık akıllı değildi. O zaman dedim ki: "oğlum Allame hiiç aklından makam mevki geçirme. Ahan da geçirenlerin hali budur işte. akıllı ol. yerdeki çakıl tanesi oluver. Boşveeer. sen ne edecen makamı mevkiyi bilmem neyi.Rabbin senden razı mı. İşte sen kendi kendinin mehdisisin.
Kendiniz Kendinizin Mehdisi olun. Bu şeref size yeter. bırakın Mehdi masallarını dinlemeyi.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)