You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DAVAMIZA KATIL
MÜSLÜMAN KARDEŞİM
Tamam anlıyorum...Müslüman şirketlerin ürettikleri siyonistlerinkilerle kıyaslayınca kalite yönünden daha az kaliteli ...Ariel daha iyi temizliyor, Adidas daha dayanıklı ve kaliteli... Ama sonuçta o işinizi halletmiyor mu...!? Yani sizin işinizi zaten gören ve -istediğiniz kalitede olmasa da - amacınızı gerçekleştiren Müslüman şirketlerin ürünlerini almak varken sadece " daha ..." - McDonald's ın dondurması daha tatlı, Coca Cola daha asitli ...- diye , yani işinizi gören varken, sadece siz biraz daha zevk alacaksınız, azıcık daha gayret göstermeniz gerekecek diye " Başka Müslüman ülkelerde Öldürülen kardeşlerimizin mermi parasını neden siz ödeyesiniz ki...!
Ahirette sadece" işimi gören vardı ama o biraz daha kaliteli idi " diyerek bu İslam düşmanlarını desteklemekten doğan vebalden kurtulabileceğinizi mi savunuyorsunuz... Sizin sadece " azıcık daha zevk-kaliteniz "uğruna destek verdiğiniz İslam düşmanlarının döktüğü kanların hesabı Ahirette karşınıza, karşımıza çıkacaktır, unutmayalım...

BOYKOT !

BİZ Marlboro, Coca Cola, Mc Donald's, Nokia, Nestle, Danone, Ariel, Sara lee....OLMADAN YAPABİLİRİZ AMA ONLAR BİZİM PARAMIZ OLMADAN ASLA !

SUÇA ORTAK OLMA, AHİRETTE SUÇ ORTAĞI ÎLAN EDİLME...!
Dünyanın her ülkesinde gereken kendi insanlarını gerekse tüm dünyayı sömüren bir çok insan, kurum, kuruluş bulunmakta... Bunların başında Siyonist ve Kapitalist zihniyet yer alıyor.Araştırmalarımız çerçevesinde haberdar olduğumuz firmaları aşağıda listelemiş bulunmaktayız. Lütfen bu firmalardan alış veriş yapmayınız ve faaliyetlerini takip etmeyiniz.
Aşağıda alış veriş yapmak için bu firmalar dışında başka firma bulamayanlara tavsiye niteliğinde bir kaç firma adı sunuyoruz. Yalnız Müslümanlardan alış veriş yapmayı istiyorsanız bireysel araştırma yapınız
Artık çok değiştim
MeLankoLi bir kişiliğim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: DAVAMIZA KATIL
illede FİLİSTİN illede BOYKOT sonuna kadar arkanızdayım
.........EDEP AKLIN SURETİDİR.........

.....ÖMÜR NAMAZSIZ EZAN İLE EZANSIZ NAMAZ ARASINDADIR.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yine ben davamıza kimse katılmıyosa ben bi daha katılırım
.........EDEP AKLIN SURETİDİR.........

.....ÖMÜR NAMAZSIZ EZAN İLE EZANSIZ NAMAZ ARASINDADIR.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
boykot en iyi reklamdır.

nickin şahsını vasfetmiş zaten
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.