You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Damat 112; gelin 17 yaşında!

Acemi Üye
[Resim: 446671406250.jpg]

112 yaşında olduğu iddia edilen adam 17 yaşındaki genç kızla altıncı evliliğini yaptı.
Somali'nin Galguduud bölgesinde yaşayan 112 yaşındaki Ahmed Muhamed Dore ve Safia Abdulleh'in nikahına yüzlerce kişi katıldı.

112 yaşında altıncı evliliğini gerçekleştiren Dore "Onu evliliğe zorlamadım, sadece ona olan aşkımı deneyimlerime dayanarak ifade ettim. Benimle evlenmeye razı oldu. Tanrı da bana hayalimi gerçekleştirmemde yardım etti." şeklinde konuştu.

Daily Telegraph'ın haberine göre, gelinin ailesi kızlarının eşiyle çok mutlu olduğunu söylüyor.

Gelinden 95 yaş büyük damadın önceki evliliklerinden 18 çocuğu bulunuyor. Somalili tarihçilere göre, Somali tarihinde yüzyıllardır böyle bir evlilik görülmedi.

[/quote]
[Resim: 36bf0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-11-2009, Saat:02:06 PM, Düzenleyen: carton.
Forumcu
RE: Damat 112; gelin 17 yaşında!
ay kızın yerıne kendımı koydum çok kotu ya ay kaç asır yaş farkı var kızın aklı yok 17 yaşında evlenılmez daha çk kuçuk gençlıgını yaşamadan hayatının baharını yaşamadan evlenmeseymiş babasından buyuk yaşlı dedeyle evlenmışş ya ay buyuk konuşmıycam mutlululuklar dılerım
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hudanurf hnm
:sırıtık: işte buna akş derler aşk derler ... ifade
[Resim: 36bf0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-11-2009, Saat:02:20 PM, Düzenleyen: carton.
BOŞ ÇERÇEVE!
para için canlarını verıolar be yuhhh diom onlara kınıyorumm...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.