You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cünüplükten korunma

Cünüplükten korunma

Acemi Üye
Cünüplükten korunma
2-3 gün aralıklarla yataktan kalktığımda hep üstüm ıslak uyanıyordum .(avuç ayası kadar) rüyamda hepte şeyan rüyalarıydı.Tuvalet,taciz fln.Fakat şüphelendim bugün yine aynı şey oldu bu sefer o andan 1-2 dk sonra uyanabıldım meni olduğunu gordum.Allâhumme innî e'ûzu bike minel ihtilâm ve min şerril ahlâm ve min en yetelâ'abe biye'ş şeytânu fil yeqzati vel menâm. uyumadan hep okuyorum fakat bana pek yararı olmadı açıkçası.Bundan kesin kurtulma yolu var mı acaba?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Cünüplükten korunma
Bu durum biraz piskolajik kendini başka alanlara yönlendir.Panik olma bu durumdan kurtulacaksın hayat seni olgunlaştıracak zamanla.
Yatmadan önce ayet-el kürsi,nas ve felak sürelerini okumanı öneririm.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Cünüplükten korunma
evet okuyorum onlarıda ,banada psikolojik gelıyor saten ama öyle bir rahatsız oluyorumkı bu durumdan ileride lazım olacak bulamıcam sonragülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.