You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 3. köprünün ismini açıkladı

Administrator
Cumhurbaşkanı Gül, Garipçe'de 3. köprünün temel atma töreninde bir konuşma yaptı. Gül, bir sürpriz yaptı ve 3. köprünün isminin Yavuz Sultan Selim olacağını açıkladı.
Gül törende şunları söyledi:

Değerli misafirler, çok kıymetli mesai arkadaşlarım, sevgili vatandaşlarım bugün bu mutlu günde hep beraber bu büyük temel atma merasiminde bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.

Bugün İstanbul'un fethinin yıl dönümü. Fatih Sultan Mehmet'i rahmetle anıyoruz. Bu şehri bizlere emanet etti. Bu şehir İstanbul sadece bizlerin göz bebeği değil. İstanbul bütün dünyanın göz bebeği. Dünyanın nadir şehirlerinden birisi. Üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmış büyük bir şehir. Dolayısıyla bu şehrin sorumluluğunu taşımak , hizmet etmek hepimiz için mutluluk kaynağıdır. Çok şükür ülkemiz Türkiye karanlık günleri geride bıraktı. Türkiye ile gurur duyuyoruz.

Bugün burada bu büyük temel atma vesilesiyle bir araya geldik. İstanbul tarihi boyunca bir çok büyük olaylara şahit olmuştur. Muhakkak ki bunların içinde bir çok önemli toplantılar olmuştur. Eminim ki ilerde üçüncü köprünün temel atma merasimi de önemli bir anı olarak her zaman hatırlanacaktır.

Birinci Köprü, bildiğiniz gibi Atatürk'ün ismini taşıyor. İkinci Köprü İstanbul'u bize armağan eden fetheden Fatih Sultan Mehmet'in ismini taşıyor. Bu üçüncü köprü eminim ki herkesin zihninde vardır. Acaba bu köprünün ismi ne olacak diye. Biraz önce değerli başbakanımız o açıklamayı benim yapacağımın işaretini verdi.

Arkadaşlarımız hükümetimiz, hep düşünüldü konuşuldu neticede şu karara vardık ki. Üçüncü Köprü'nün ismi Yavuz Sultan Selim Köprüsü olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
RE: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 3. köprünün ismini açıkladı
vatana millete hayirli ugurlu olsun ismi guzel olmus
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
çok güzel düşünmüşler yakışır gülücük
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ceddinizi hiç anlayamamışsınız, anlamış olsaydınız onların teknolojiyi ağaç keserek ilerletmiyeceğini ve buna da asla musade etmiyeceğini görürdünüz gülücük
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
!. ve 2. köprü de küçüktüm büyüklerim yaptımı bilmiyorum

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Şöyle bir baktım da yapılış tarihlerine 1. köprü de yokmuşum zaten dünya da gülücük

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.