You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cuma namazına islam devleti şartını getirmek bidattir

Cuma namazına islam devleti şartını getirmek bidattir

-İKRA-
RE: Cuma namazına islam devleti şartını getirmek bidattir
Cuma namazına İslam devleti şartı olsa, kılan kişi kalmaz.
Ayet açık...
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
cuma namazı siyasi içerikli bi namazdır. kimin arkasında kılındığına dikkat etmek lazım.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
diyanet imam arkasında kılmak caiz midir abi? iyileride var içinde. onlardan sakıncalı bir şey zuhur ettiğini bilmeden kılınmaz demek yanış olsa gerek?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu arada eşşafi abi, yazıyı yazan abiye selamımla birlikte "hanefilik dini" ithamı biraz ağır olmuş bunu da iletirseniz sevinirim. beni bilir kendisi gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Eyvallah hocamgülücük bencede biraz agir olmus sanirimgülücük fakat bunu ebu hanife rahimehullaha yonelik degilde sonraki hanefilerin olusturdugu kanunlar butunune yonelik soylemis diye dusunuyorumgülücük

Birde bnm sorum diyanette kilma diyorsun gibi hissettim o zmn nerede kilalim. diger sorumda İsidin vdeosu gordum cuma kilmayana yirni bes kirbac vuruluyordu kuran ve sunnetten buna delil var mi?
Eyvallah abi
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
körler sağırlar birbirini ağırlar misali olmuş

eşşafii ile karadamlalar ın durumu

kendileri çalıyor kendileri oynuyor.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.