You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cuma çıkışında bir kız elinde kilitle dua istedi

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bugün cuma çıkışında bir kız yanıma gelip elime kilit verdi kiliti açtı.3 Gulhü 1 ELHAM okuyup kiliti kapatacaksın dedi.Neden diye sordum şifa niyetine felan birşeyler dedi .
Arkadaşlar benim içim çok tuhaf endişeleniyorum acaba bana zarar gelir mi ? İntenetten biraz baktım bu kısmet mevzuları felan büyü felan o işler gibi birşey heralde bu ? Yardımlarınızı bekliyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Cuma çıkışında bir kız elinde kilitle dua istedi
Kardeşim neden tanımadığın insanların dediklerini yapıyorsun anlayamadım,şifayı veren Allahu tealadır.Her söyleyenin lafına aldanma.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kardeşim büyü niyetiyle yapılmış büyük ihtimalle. Nasip kapatmak için sanıyorum. Klidi aldı gittimi yoksa sendemi ? Ona göre tam anlat olayı bakayım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evhama kapılma RABBİMİN izni ile bir şey olmaz dua okumaya devam edelim herkes okumalı sana özgü deyil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bunun karşılığında para felan istedimi...istedi ise çıkar amaçlı derim...istemedi ise şüpheli terk ettiğin bir bayan varmı ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.