You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cübbeli Ahmet Hoca'nın; Instagram yorumu!..

Profesör
“İnsan yediğinin resmini çekip öbürüne gönderir mi” diye soruyor ve “Şaşırıyorum yaa'' diyor Cübbeli Ahmet Hoca... Sizce haklı mı?...

“-Kendisine sonuna kadar katılmamıza yol açan yorum olmuştur, tebrik ederiz...
Yiyen var yiyemeyen var. Parası olan var olamayan var...”
(...Turgut Kılıç)
...
“-İnsanların başkaları için yaşamaya başladığında geldikleri durumu özetleyen yorum... Tebrikler...”
(...@tokgoz.eser)
...
“-Hoca sonuna kadar haklı. Yediğiyle içtiğiyle piyasa yapan bir nesil türedi... Nesil derken koca koca adamlar da var içlerinde...”
(...Akif Şenyürek)
...
“-Haftanın en beğenilenleri arasına girer. Gol olur demiyorum, çatala taktı zaten...”
(...@gununolayi)
...
“-Yediğini, giydiğini, gittiği mekanları başkasına nispet yaparcasına paylaşanlar için son derece haklı bir yorumdur. Fotoğrafını değil, lokmanın kendisini paylaşabiliyorsan bir garibanla ne mutlu sana..”
(...Yasemin Ertan)
...
“-Lahmacun yedi mi söylemeye çekinen neslin, Instagram ve Foursquare kafasındaki kafasındaki torunları...”
(...@kartal.golcuk)
...
“-Açın ve çaresiz kalanın halinden anlamayan, kibri beynini kuşatmış zavallıların zoruna gitmiş olan haklı yorum...”
(...Zafer Polat)
...
"-Ortalık yerde yeme evladım başkasının canı çeker" sözleri ile büyütüldük hepimiz. Peki hangi ara bu duruma düştük?...”
(...@eyvah.son)
...
“-Bir de bu resimleri Facebook’ta tüm âleme paylaşan versiyonlar var. Hoca onlara da iki kelam etseymiş güzel olurmuş...”
(...M. Emin K.)
...
“-Tam Cübbeli hocaya haklı diyecektim ki; hepi topu 10 tane fotom olan Instagram hesabımda yarısı yenmiş kocaman hamburger fotosu gördüm...”
(...@zeki.ceyci)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Cübbeli Ahmet Hoca'nın; Instagram yorumu!..
Eûzu billahi mineş-
şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Allah (c.c) ondan razı olsun. Çok güzel yorumluyor.
Selam ve dua ile.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.