“-Kendisine sonuna kadar katılmamıza yol açan yorum olmuştur, tebrik ederiz...
Yiyen var yiyemeyen var. Parası olan var olamayan var...”
(...Turgut Kılıç)
...
“-İnsanların başkaları için yaşamaya başladığında geldikleri durumu özetleyen yorum... Tebrikler...”
(...@tokgoz.eser)
...
“-Hoca sonuna kadar haklı. Yediğiyle içtiğiyle piyasa yapan bir nesil türedi... Nesil derken koca koca adamlar da var içlerinde...”
(...Akif Şenyürek)
...
“-Haftanın en beğenilenleri arasına girer. Gol olur demiyorum, çatala taktı zaten...”
(...@gununolayi)
...
“-Yediğini, giydiğini, gittiği mekanları başkasına nispet yaparcasına paylaşanlar için son derece haklı bir yorumdur. Fotoğrafını değil, lokmanın kendisini paylaşabiliyorsan bir garibanla ne mutlu sana..”
(...Yasemin Ertan)
...
“-Lahmacun yedi mi söylemeye çekinen neslin, Instagram ve Foursquare kafasındaki kafasındaki torunları...”
(...@kartal.golcuk)
...
“-Açın ve çaresiz kalanın halinden anlamayan, kibri beynini kuşatmış zavallıların zoruna gitmiş olan haklı yorum...”
(...Zafer Polat)
...
"-Ortalık yerde yeme evladım başkasının canı çeker" sözleri ile büyütüldük hepimiz. Peki hangi ara bu duruma düştük?...”
(...@eyvah.son)...
“-Bir de bu resimleri Facebook’ta tüm âleme paylaşan versiyonlar var. Hoca onlara da iki kelam etseymiş güzel olurmuş...”
(...M. Emin K.)
...
“-Tam Cübbeli hocaya haklı diyecektim ki; hepi topu 10 tane fotom olan Instagram hesabımda yarısı yenmiş kocaman hamburger fotosu gördüm...”
(...@zeki.ceyci)