You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cok sükur rabbıme artık özgürüm

Acemi Üye
Bır cumle dahı olsa benım ıcın dua eden ablalar abıler kardesler hepınızden allah ragzı olsun kurtuldum o ınsandan babamda cok kızmadı sukurler olsun bılakıs ayrıldıgımı duyan sevındı allah cumlenızden ragzı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Cok sükur rabbıme artık özgürüm
Çok sevindim adına arkadaşım gülücük gerçekten sevindim..Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.Bundan sonra daha dikkatli ol inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Durumu bilmiyorum ama Allah hakkımızda hayırlısını versin...yarın pazartesi...ORUÇ tutmak sünnet...inşAllah bizde oruçla ihya edelim günümüzü...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Sevindim adınıza kardeşim.Hayırlısı olsun herşeyin.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.