You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çok özür dilerim

Yeni Üye
Çok özür dilerim
Selamün aleyküm.Buraya sizlere guvenerek ikinci kez yazıyorum.Affiniza sığınıyorum. İki tane okula giden cocugum var okul açılmadan almam gereken üc kitap seti var alamadım durumumuzdan dolayıSad yardımcı olaabilecek birisi olur mu Allah rızası için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Çok özür dilerim
Aleyküm selam.
Bir öğretmen olarak yazıyorum. Kitap setlerini erkenden almayın. Daha bugün eğitim modelinin güncellendiği ve Maarif Modeline geçildiğine dair yazı geldi bize. İlkokullarda sınavlar kalkacak vesaire. Birinci sınıflarda yine harf sıralaması değişmiş.
Yani öğretmen olarak bizler dahi, daha hangi kaynağı önereceğimizi bilmiyoruz. Çünkü önceki kaynakların hepsi tamamen çöp oldu. Yeni sistem hakkında Eylül'ün ilk haftası seminerlerde bilgilendireceğiz. Yayınevlerinin bize gönderdiği yeni örnek kaynakları inceleyip belki Eylül belki de Ekim ayında öneriler yapmaya başlayacağız. Ki kitap seti önermemiz bile yasak. Ders kitapları veriliyor ve insanları zora sokmayalım diye.
Her neyse.
İhtiyaçlarınız için hayır kurumları ile yüz yüze görüşebilirsiniz.
Allah yardımcımız olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-08-2024, Saat:02:28 AM, Düzenleyen: kodoo.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.