You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çok önemli bir konu: Paylaşırsanız ve yardım ederseniz çok sevinirim.

Yeni Üye
Selamun aleyküm. Söze nasıl başlayacağım bilmiyorum ama Çok sevdiğim bir kardeşimin bu dünyadaki saadeti ve mutluluğu için yardım topluyoruz, kendisi aylardır işssiz askerden yeni geldi ve kısa bir süre içinde de bazı eksiklerini alması gerekiyor. Babasını da geçen kasım ayında kaybetti. Karşı tarafa (özellikle babaya) kendisini ispat etmesi gerek ama bunu 1 sene içinde yapması çok zor, fakat 1 sene içinde de bu eksiklerini tamamlaması da gerekmekte. Aksi halde sevdiğinden ayrılma tehlikesiyle karşı karşıya. Kendisinin bundan haberi yok, biz elimizden geldiğince birşeyler yapıyoruz ama siz Allah dostlarının bu konuda hassas davranabileceğini ve yardımcı olacağını düşünüyorum. Bunu neden yaptım bilmiyorum ama bu arkadaşım gerçekten çok zor durumda. Eğer kendisine yardım edemezsek büyük bir bunalıma gireceğini ve intihar edeceğini düşünüyorum.
Ben sizden Allah rızası için böyle bir yardımı yüzüm kızararak rica ediyorum. Evet belki de dileniyorum ama müslüman bir kardeşinin sıkıntısına merhem olan kişinin derdine de Allah merhem olur, hem bu dünyada hem ahirette. Bunu tüm samimiyetimle söylüyor ve sizlerden rica ediyorum. Arkadaşımın kart numarasını vereceğim. Kendisi bu yardımın nerden geldiğini öğrenene kadar onu hazırlamaya çalışacak durumu izah edeceğim. Ama inanın ki yaptığınız bu yardım boşa gitmeyecek, Garanti para card'a bankamatikten yardımınızı yapabilirsiniz, ve bu mesajı Allah dostu kardeşlere yollarsanız çok mutlu olurum. Allah hepinizden razı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2013, Saat:11:28 AM, Düzenleyen: vip.
Ruhumuz Yeter...
RE: Çok önemli bir konu: Paylaşırsanız ve yardım ederseniz çok sevinirim.
bunun dogrulugunu bilemeyiz o yuzden konu kilit
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Çok önemli bir konu: Paylaşırsanız ve yardım ederseniz çok sevinirim.
Belediyelere müracaat et
Onlar gereken yardımları yapıyorlar
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.