You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çok önemli bir konu ?

Çok önemli bir konu ?

Çok önemli bir konu ?
Mekke'de samimi mü'minler, kafirlerin baskılarına katlanmalarına rağmen hicretten sonra Medine'de mü'minlerin güçlenmesiyle menfeati icabı müslüman gibi görünen münafıklık türemiş ve mü'minler münafıklardan bayağı zarar görmüş ve görmeye devam etmiş şu anda bizle görüyor ve bizim çocuklarımızda görecektir. Zaten Münafıklıkla ilgili ayetlerin çoğuda medenidir. Yani Medine'de nazil olmuştur. Yine bir gün münafıklıkla ilgili ayetler nazil olduğunda

Hazreti Ömer hıçkırarak ağlamaya başlar, Peygamber efendimiz sebebini sorunca

- Acaba ben münafıkmıyım. der
Peygamber efendimizde onu teselli etmek ve onun münafık olmadığını anlatmak için başka alametleride söyler mesela sabah ve yatsı namazına cemaatle kılmamak gibi.

Evet biz hiç hıçkırarak ağlıyormuyuz acaba ben münafıkmıyım diye. Eğer ağlıyorsan kardeşim bende seni teselli edeyim. Sabah ve yatsı namazını cemaatle kılıyorsan (CEMAATLE KILIYORSAN) ve münafıkllığı kabul etmiyorsan değilsin.
Artık çok değiştim
MeLankoLi bir kişiliğim..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.