You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
ÇOK ÖNEMLİ!!!
hayırlı geceler arkadaşlar...internetten maaş hesabıma baktım ve tam olarak 14tl fazla para var hesabımda...benim bilgim olmadığı halde vadeli hesap açılmış...yani bu para FAİZ Sad parası...ne yapmam gerekiyor şimdi yardımcı olur musunuz???o 14tl yi imha etsem nasıl olur?yoksa paramın hepsine mi birşey yapmam gerek?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: ÇOK ÖNEMLİ!!!
Allah razı olsun...ve ben o maaşımdan bir miktar kullandım...faiz karıştı o paraya Sad ama haberim yoktu bundan ancak inceleyince farkına vardım...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: ÇOK ÖNEMLİ!!!
Sordum fetvameclisi'ne cevap geldi arkadaşlar...hemen hesabı kapatın ilgili miktarı ise fakirlere verin diye cevap geldi...zaten hesabı hemen kapatmıştım...rahatladım şimdi açıkcası... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.