You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çok kötüyüm yardım edin

Çok kötüyüm yardım edin

Yeni Üye
Çok kötüyüm yardım edin
Arkadaşlar hepinize selamu aleyküm,çok sıkıntıdayım geceleri uyuyamıyorum.
Ben önceden ateisttim ve büyük gafletteydim tövbe ettim elfazı küfür hakkında bilgilendim. Bu dönem de mukaddesata hakaretler ettiğim için tövbe ettim fakat hep içimden bir ses kabul olmayacak diye bir şey söylüyor. Her söylediğim de küfür arıyorum. Mesela küfür olayı oluyor. Yanlışlıkla gülüyorum ya da şarkıda geçerken tam söyleceğim duruyorum aklıma bişey geliyor küfre düştüm mü diyorum. Eskiden düşündüğüm çirkin şeylerden konu açıldı peygambere yöneltilen suçlamalara -HAŞA- konu açıldı, bende peygambere yöneltilen suçlamalardan birini dile getirip eleştirdim. Sonrasında bir düşünce bu senin düşüncen sen peygamberi suçladın tövbeni bozdun yanacaksın diye fısıldıyor. Bu vesvese midir yoksa ben bunları eskiden düşünürdüm. Şimdi peygamber efendimize suçlama yöneltmem bu vesvese midir?
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim artık dayanacak mecalim kalmadı yardımcı olun. Affım var mı bu suçlarımdan?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Çok kötüyüm yardım edin
e posta eposta-paylaşmak-yasak.com. Mesajını bekliyorum kardeşim çok sağol.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2016, Saat:11:45 PM, Düzenleyen: alpi.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sen hatalarından dönmüş ve tövbeye yönelmişsin...bundan sonra yapacağın sadece islamiyeti öğrenip ona yakışır şekilde yaşamak..bu tür düşüncelerden sıyrıl ve ısrarla ALLAH a günahlarının affı için dua et...Yüce yaradan en doğrusunu bilendir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
samimi tövbe edipte yolunu bulana ne mutlu
umutsuzluk kişinin en büyük zaafıdır sabır ve dua ile sıkıntılar aşılır
ALLAHIN rahmetine sığınan bir şeyleri aşmış demektir
karşıda bir ışık yanmışsa sendeki bu sıkıntı nedir ki kardeşim hadi selamet olsun diyelim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.