You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çok enteresan bir rüya gördüm hiç bir anlam çıkartamadım.

Yeni Üye
Rüyamda çatı katındayım leğen gibi bir şey var içi su dolu yanımdada 2 kişi var bu leğenin içinde siyah bir elmas var ve dışarı çıkarken yakalıyorum, elmasın amacı insanları dinden çıkarmak ve ben engellemeye çalışıyorum, yanımdakilerde benle dalga geçiyorlar, bende baş edemeceğimi anlayınca ynımdaki bir kişi ve elmasıda elime alarak ' Le ilehe illahlah Muhammedün Resulallah' diyerek, hem kendimi hem elması hemde tuttuğum o kişiyi kimseyi dinimizden çıkarmasın diye aşşağıya atlıyorum ölmek için yani bi nevi intahar ediyorum. o sırada uyanıyorum.

yardım ederseniz çok mutlu olurum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Çok enteresan bir rüya gördüm hiç bir anlam çıkartamadım.
İnşaallah hayırlısı olur.Rüya yorumlama işi zor iştir.Herkesin harcı değildir.Allah vergisidir.Biz hayra yoralım Rabbim inşaallah şerri varsa hayra çevirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
rüya tabırı uzmanımız,bırıcık teyzemız,canımız reyyan teyzemız ılgılenıyor bu konularla
gelınce cevaplayacaktır :D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ruyalarla amel edilmez.
Bunu belirttikten sonra

Tabi olacağın bir kişi yada işte hayir olmadığının farkindasin ama birakamadigin için sana yardım eden kişiyle birlikte biraz canınız sıkılacak

Rüyada elmas dindar kişiyle tabir edilir
Lakin senin ruyandaki elmas siyah ve insanları yoldan cikama niyetinde olduğu için hayırlı bir ruya değil gibi geldi bana

Bağlı olduğun kişilere arkadaş vs. dikkat et
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.