Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ÇOK BÜYÜK FARK DEĞİL Mİ?
ÇOK BÜYÜK FARK DEĞİL Mİ?
RABBİM HEPİMİZE HİDAYET NASİP ETSİN AMİN
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abartanlar var tabikide ama bence bunların yeri burası değil bunları daha çok...sol sitelere koyorlar aşağlamak için onların farkı hepisini aşağlıyor bence bizim yapmamız gereken onların resimlerini deşifre etmek değil...onların ve bizlerin hidayeti için dua etmek...ben siyahlara ürünüp geziyorum dersen yalan olur allah aşkına şu resimleri deşifre ederken şöyle dürüst bir cevap verin bakalım kaçınız renkli başörtüsü takmıyor bunlara fazla takılmayın hak olan muhakkaki cilbab ama bide nefis var böyle düşünelim kendi kendimizi aşağlamıyalım...
ya varya bu sözden başka söylencek inan bişiii bulamıyorum . sadece alkış. teşekkürler sahra alkış
alkış
alkış
alkış
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abartanlar var tabikide ama bence bunların yeri burası değil bunları daha çok...sol sitelere koyorlar aşağlamak için onların farkı hepisini aşağlıyor bence bizim yapmamız gereken onların resimlerini deşifre etmek değil...onların ve bizlerin hidayeti için dua etmek...ben siyahlara ürünüp geziyorum dersen yalan olur allah aşkına şu resimleri deşifre ederken şöyle dürüst bir cevap verin bakalım kaçınız renkli başörtüsü takmıyor bunlara fazla takılmayın hak olan muhakkaki cilbab ama bide nefis var böyle düşünelim kendi kendimizi aşağlamıyalım...
cevap veriorum ben
kendimi bildim bileli pardesüden vazgeçmedim
örtümü omzumdan yukarı çıkarmadım
renkli örtü genelde kullanmam son 3 senedir hiç kullanmıyorum
asla topuklu giymem vs vs....
büütn bunları geçelim
bu eleştiri ewwela kendimize bakmamızı öğütlüyor zaten
aramızda yanlış yapanlar mevcut diye doğruları işaret etmeyecek miyiz hem
işte olayda bu noktada başlıyor zaten
her halimizi herkesin hali bilip normal algılıyoruz da ondan
ayşesenacım hatırlatman güzel olmuş
nihayet aşk meşk mevzusundan faydalı bir konuya geçiş yapabildik elhamdülillah...
faidelenenler bol olsun inşaallah
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
ama bu tarz şeyleri her zaman fazla abartılı bulmuşumdur