You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÇOK BÜYÜK FARK DEĞİL Mİ?

ÇOK BÜYÜK FARK DEĞİL Mİ?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: ÇOK BÜYÜK FARK DEĞİL Mİ?
ya abartanlar var tabikide ama bence bunların yeri burası değil bunları daha çok...sol sitelere koyorlar aşağlamak için onların farkı hepisini aşağlıyor bence bizim yapmamız gereken onların resimlerini deşifre etmek değil...onların ve bizlerin hidayeti için dua etmek...ben siyahlara ürünüp geziyorum dersen yalan olur allah aşkına şu resimleri deşifre ederken şöyle dürüst bir cevap verin bakalım kaçınız renkli başörtüsü takmıyor bunlara fazla takılmayın hak olan muhakkaki cilbab ama bide nefis var böyle düşünelim kendi kendimizi aşağlamıyalım...

RABBİM HEPİMİZE HİDAYET NASİP ETSİN AMİN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: ÇOK BÜYÜK FARK DEĞİL Mİ?
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abartanlar var tabikide ama bence bunların yeri burası değil bunları daha çok...sol sitelere koyorlar aşağlamak için onların farkı hepisini aşağlıyor bence bizim yapmamız gereken onların resimlerini deşifre etmek değil...onların ve bizlerin hidayeti için dua etmek...ben siyahlara ürünüp geziyorum dersen yalan olur allah aşkına şu resimleri deşifre ederken şöyle dürüst bir cevap verin bakalım kaçınız renkli başörtüsü takmıyor bunlara fazla takılmayın hak olan muhakkaki cilbab ama bide nefis var böyle düşünelim kendi kendimizi aşağlamıyalım...

ya varya bu sözden başka söylencek inan bişiii bulamıyorum . sadece alkış. teşekkürler sahra alkışSmilealkışSmilealkışSmilealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2008, Saat:07:37 PM, Düzenleyen: yürek_yakan.
Uzman
maksadım aşşağılamak değil.!

şimdiki (sözde) tesettür ile geçmiş ki tesettür arasındaki farkı anlatmaya çalıştım.
o tesettürü kaybetmeye yok etmeye çalışıyorlar biz inş. tekrar canlandıralım...!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ayşesenacım çok güzel bi paylaşım tşk. ederim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2008, Saat:09:45 PM, Düzenleyen: ce'e.
Profesör
kapanmanın özünde yatan ilgi çekmemektir ama bazıları öyle bir kapanıyorki çıplak gezse o kadar ilgi çekmez maşallahgülücük ama bu tarz şeyleri her zaman fazla abartılı bulmuşumdur
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
çoq güsel bi paylasım aysesena....çoq saol bunları bize hatirlattııığn için....selametle...
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
bence başını örten kişilerin örtündügü şeyin ismi olmaması lazım zaten bu isimler yüzünden çıkıyo sorun illa bi tercih sunuyolar başörtüsümü teseddür mü veya başka bişi tercih olmaması lazım örtünmek ama neyle oldugu isim olarak pek önemli degil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: ÇOK BÜYÜK FARK DEĞİL Mİ?
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abartanlar var tabikide ama bence bunların yeri burası değil bunları daha çok...sol sitelere koyorlar aşağlamak için onların farkı hepisini aşağlıyor bence bizim yapmamız gereken onların resimlerini deşifre etmek değil...onların ve bizlerin hidayeti için dua etmek...ben siyahlara ürünüp geziyorum dersen yalan olur allah aşkına şu resimleri deşifre ederken şöyle dürüst bir cevap verin bakalım kaçınız renkli başörtüsü takmıyor bunlara fazla takılmayın hak olan muhakkaki cilbab ama bide nefis var böyle düşünelim kendi kendimizi aşağlamıyalım...

cevap veriorum ben

kendimi bildim bileli pardesüden vazgeçmedim

örtümü omzumdan yukarı çıkarmadım

renkli örtü genelde kullanmam son 3 senedir hiç kullanmıyorum

asla topuklu giymem vs vs....

büütn bunları geçelim

bu eleştiri ewwela kendimize bakmamızı öğütlüyor zaten

aramızda yanlış yapanlar mevcut diye doğruları işaret etmeyecek miyiz hem

işte olayda bu noktada başlıyor zaten

her halimizi herkesin hali bilip normal algılıyoruz da ondan

ayşesenacım hatırlatman güzel olmuş

nihayet aşk meşk mevzusundan faydalı bir konuya geçiş yapabildik elhamdülillah...

faidelenenler bol olsun inşaallah
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: ÇOK BÜYÜK FARK DEĞİL Mİ?
beğenmenize sevindim arkadaşlar bazı arkadaşların iğneleyici sözlerinede bu seferlik göz yumalımWink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.