You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN !Hadi! Paketlerimizi hazırlayıp, hemen ulaştıralım! Hayırda gecikme

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN !Hadi! Paketlerimizi hazırlayıp, hemen ulaştıralım! Hayırda gecikme

Forumcu
ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN !

Yeşeren Toprak, önümüzdeki kış mevsiminde, garip ve kimsesiz çocuklar için kolları sıvadı.
Yapmanız gereken kolay: Kendi bölgenizde, evlerdeki artık yünleri toplayarak bir araya getirecek, ardından, gönüllü örücüler bularak, bu iplerin, kazak, yelek, şapka, atkı, etek gibi çocuk kıyafetlerine dönüşmesine vesile olacaksınız. Ardından, bu kışlık kıyafetleri, çevrenizde mevcut garip ve kimsesiz çocuklara, birer hediye paketi şeklinde ulaştıracaksınız.

Sizden istediğimiz, nerede, ne kadar çocuğa, kaç kişiyle beraber çalışarak ulaştığınızı bize bildirmeniz. Kampanya devam ettiği sürece, haberlerini de buradan takip edebilirsiniz.

İşte “Çocuklar Üşümesin!” kampanyası için atmanız gereken 8 adım:

En yakın çevrenizden başlamak üzere, kampanyayı duyurun.
Kampanyaya elindeki artık yünlerle katkıda bulunacak olanlardan ipleri alın.
Bu sırada elinin emeğiyle kampanyaya katılabilecek örücüleri tespit edin.
Elinizde biriken ipleri, bu örücülere dağıtın.
Çevrenizdeki garip ve kimsesiz çocukların tespitini yapın.
Örgüsü biten kazak, yelek, hırka, atkı….v.s. kıyafetleri, çocuklara, birer hediye paketi içinde sunun.
Hangi bölgede, kaç kişiyle, kaç çocuğa ulaştığınızı bize bildirin ki, sevinelim gülücük
Haberleriniz için adresimiz : nnturk@hotmail.com
Haydi!
Elimizin emeği,
Gözümüzün nuru,
Gönlümüzün sıcaklığıyla ısıtalım bu kış,
Garip ve kimsesiz çocukları…
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN !Hadi! Paketlerimizi hazırlayıp, hemen ulaştıralım! Hayırda gecikme
Allah kabul etsin inş. faydalı olur. Bi web sitesi oluştururlarsa onuda başlık altından belirtebilirsiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN !Hadi! Paketlerimizi hazırlayıp, hemen ulaştıralım! Hayırda gecikme
Allah razı olsun ne güzel bir kampanya böyle öyle sevindim ki...
Buna benzer bir projem var ufak çaplı şuan böyle haberleri okumak görmek çok mutlu ediyor. Düşünenden yapanlardan Allah razı olsun...
Degerli Nofrost Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sağolun arkdaşlar bu ıkıncısı bızım kursta başlatmıstı Neslıhan hocamız zorunlu atkı şapka örme ve mektup yazmıştık onlara çok guzel duygu ben bılmıyodum ogrendım örmeyı ınsan çok mutlu oluyo katılım olursa sevınırım bana ulaşırabılırsınız paketlerı yada dırek hocamızla baglantı kurabılırsınız size kalmış
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
çok güzel olmuş bu kmaoanya ben örüp sana versem olur mu canım hem de vbayramda görüşmüz oluruz Smile
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
ben örmesini bilmyirum ipliğini alayım siz örün olur mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
olur tabı neden olmasınnn ben örerim iplik al mektup sen yaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
tmm cnm yetiştirirm inş.
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.