You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Cinlerle ilgili
Cinlerle ilgili bilmediği halde her lafı yanlış anlayıp cahilliklerini ortaya koyan insanları gördüm. O yüzden şu konuya açıklık getiriyim. Konu kapatmakla olmuyor yani.

Öncelikle bir cin insan bedenine girdiği zaman cini çıkarmak için bir çok yöntem vardır ayetler vardır fakat cin hiçbir şekilde insan bedenini terk etmez.
İnsan bedenini terk etmediği gibi o insana zarar verir.
Bilmiyenler için.
İnsan bedenine giren cin çıkmıyorsa en son çare cini öldürmektir bu haktır lakin bunu başka yerlerinden anlayıp insanımı öldürücek bumu hak diyenler var.
İnsan ölmez cin bedene girdiği an o insana vursanız da acıda çektirseniz etkilenen insan bedeni değil cinin kendisi olucak.
Cini en son çare o insanı kurtarmak için öldürmekten geçiyor dininizi biliyorsanız bunun hak olduğunu bilmiyecek kadar cahil olamazsınız ama öylelermiş maalesef.
cini öldürmezsen o insanı öldürücek bu en son çaredir sırf insanı kurtarmak için. kimse durduk yere cin öldürmez.
ve okunan ayetler ve yapılan bazı şeyler sonucu cin insanın içinde ölüp helak olucaktır (İnsan ölmüyecektir) Wink insan cinden kurtulacaktır.

Konumu kilitleyip banlıyadabilirsiniz. birdaha girmem zaten bu siteye gerçek bir islamforumu değil onu gördüm.
Ama bu konuda dini şeylerin inceliklerini bilmeden dinimle dalga geçittirmem kardeşim anladınız mı?
bilmiyorsanız ögrenin.
Ben razı değilim bu dediklerinize dilerim Rabbimde razı olmaz ve acısını çekersiniz ki çekiceksiniz dini konuda anlamadan sormadan araştırmadan yanlış anlayıp tek bi alay konusu dahi edenlerin çekeceği şeyide bilmezsiniz siz.
din üzerinden bir laf dahi insanı kafir eder imanınızı tazeleyin derim.
bilmediğiniz çok şeyler var ögrenin illa başınıza gelince ah vah tüh yaparak çıkış kapısı aramayın son çare.
bu konuylada dalga geçenler olabilir ben Allah'a havale ediyorum o neyin ne olduğunu biliyor.
Selametle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Cinlerle ilgili
Ceda kardeşim gülücük seni anlıyoruz fakat bu konular bize bir fayda sağlamayacak gibi duruyor..sen aklı başında bir müslümana benziyrosun, bu konuların dışında başka konulardada seni okumak görmek isteriz. inş yanlış anlaşılmamaışımdır..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tamam kardeşim. gülücük Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Başka konularda Form ailesine katılmanı bekleriz gülücük hayırlı geceler..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Arkadaş bu konuda hakli.çünkü şu anda bu tür sıkıntıda olan sayısız insan var.bedeni kolay terketmeyen cinler büyü ve aşık olarak giren cinler oluyor.bunlari yanmakta çok zor.Ama işin ehli ve kuran ayetlerinin gücüyle üstesinden geliyorlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.